Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak to od vás ale pěkné není
pokud je teda na této situaci něco pravdy ![]()
@mismurka jenže já si právě nemyslím že na tom něco pravdy je
přijde mi to jako hodně blbej vtip
a podle toho se taky projevuji
@samanta2208 to se dá pochopit, ale nevíme to 100%
Podle fotky vypadá úplně normálně (samo, že nemusí být její), ale může být taky zaostalá a opravdu se takto vyjadřovat.
Kdyby si z nás utahovala, tak by tady snad teď i byla a dál nás oblbovala ne?
@samanta2208 jako tady je to samá lež takže ať je to jak chce tak mě to pravdivý nepřijde… Víš @mismurka?? ![]()
@terinka4444 píše:
U nás v rodině malá dosahovala orgasmů, kidně 10× za den, už od roka, dala i v plence nohy křížem, dělala takový kolíbavý pohyb, pak to vypadalo, že dostává křeče, očíčka v sloup, 4 měsíce se s ní běhalo po doktorech, skončila v Praze na neurologii, až se sešlo konzilium, prý to byl trapas, přišlo asi 10 kapacit, že už tedy ví, co to je, že to není nic s mozkem, že malá onanuje a takhle vypadá její orgasmus![]()
ono to vypadá úsměvně, ale byl s tím tuhý boj, ona sedla k postýlce, třela se o šprušli, pořád dokola. Až kolem druhého roku se podařilo vysvětlit, že dělat jen sama v pokojíku, do té doby jako těch trapných situací
![]()
![]()
![]()
ty bláho… tak t je celkem mazec…
Katka si „hrála“ při přebalování, pak už ne..a Vítek jakmile nemá plínu, tak si s ním hraje furt ![]()
@GILOTEK píše:no pane jodcerka i syn ( dvojčata) jakmile nemají plenu tak taky jedou ruce v rozkroku - a nejlépe vždy u toho druhého
![]()
no téééda??
šikovné dětičky máš
u nás max Kačka ve vaně nešbo u bazénu myje Vítkovi pinďu
tak opatrně do vany nebo mističky vodu a hlehcve opatrně mu ho máčí… ![]()
Ahoj ze se vracim.No asi jsem zaostala.Me krisili hned po porodu, ve dvou letech kdyz jsem mela horecky tez, mi zapadl jazyk.Me chteli pak ze skoly vratit do skolky jsem byla hrava zpomalena a mela tajne cumel a tata mi pak pri uceni matiky mlatil hlavou o skleneny stul nemel nervy.Rval.Kdyby se se mnou mamka od 1tridy neucila tak jsem vite kde.Uz jsme spolu s pritelem v nedeli spali s tim ze jsem mu rekla at se neboji at si sahne aat ho
am pak muze v klidu trefit.Jsem mu ho nahonila s tim ze pujdem na vec a jsem mu radila. Pomoz si jednou rukou.To zkousel a neslo to tou druhou.Ji ma skrcenou viditelny hendicp.Jsem ho teda nasmerovala to parkrat to neslo pak jo a dobry.Jen je strasne moc vychrtlej skrz ten handicap ma 10 let 55 kg a ne a ne pribrat at se snazi jak xhce.Ja zas nejsem spokojena se svou postavou 160 cm 71 kg tak to resim.Jsem si dlouho nedelala dobre a mi to ani nechybi. A nemam orgasmy jako tamala co si da nohy do krizem kdyz ma plenu a kolibe se a co si dela dobre o sprusli od postylky? Nemam to taky? To taky delavam odmalicka a me pritom nacapala mamka na tom pisku.To delam na rucniku rozku deky,…Mam u toho slast krec.
@paja732 no, na rozdil od ostatnich si z tebe nebudu utahovat, neumim soudit, zda te to opravdu trapi nebo si nekdo dela legraci.
Protoze pravidlo, ktereho se drzim, je, ze ten druhy rika pravdu, neni-li dokazan opak, budu ti verit, ze to, co pises, je pravda.
Takze za prve: Masturbace, neboli dosahovani vyvrcholeni pomoci sebeuspokojeni je beznou soucasti vyvoje a zivota. Orgasmus se projevuje jak fyzickymi zmenami, napr. se zvysuje tlak, klitoris se zvetsi, stahy delohy, tak predevsim slastnym pocitem u zeny. Neni na masturbaci nic spatneho, jen se provadi zasadne v soukromi, pripadne s partnerem. Nejsem si jista, na co se presne ve svem poslednim prispevku ptas, pokud to preformulujes, pokusim se ti odpovedet.
Ohledne partnera, pokud ma problemy s vahou, meli by mu vysetrit stitnou zlazu. Je zrejme, ze pokud ma handicap, ma problem se sebejistotou a ta se mu promita do privatniho zivota. Nejsem si jista, jestli chces tento vztah rozvijet, zda si jinak rozumite a jedna se o plnohodnotne partnerstvi, nebo zda se ptas jen na intimni zivot.
Ohledne Tve vahy, opet je potreba zjistit, zda se nejedna o metabolicky problem (napr. stitna zlaza), a zdrave shazovani vahy obnasi predevsim zmenu jidelnicku a cviceni. Opet zde i na internetu naleznes mnoho informaci, jak ZDRAVE hubnout.
Zaostala nejsi. Mozna by to chtelo pracovat na Tvem slohu, ale jinak je to zcela vporadku.
Myslim, ze Tve vyjadrovaci schopnosti jsou na velmi dobre urovni, pokud jsi byla po porodu krisena a mela febrilni krece v detstvi.
Raduj se ze sveho zivota, ze sveho tela, mej se rada a bude ti tak na svete fajn. ![]()
@samanta2208 píše:
@mamkyjárykmě by zajímalo jestli třeba mu slečna před sexem na zklidnění a na podpoření nezpívá: Mám jednu ruku dlouuuhou
![]()