Dělali byste tohle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše: Více
Tak samozřejmě, že ti vedoucí řekne, že to tady špatné není
neřekne ti, že podmínky jsou na h.vno, kdo by ji tam pak pracoval?
Já být tebou, tak se určitě poohlídnu jinde. A vedoucí bych nic neříkala, až jak doneseš výpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Je to almužna. 134 Kc za hodinu. Svet uz je jinde. Je to spis brigada, ne prace.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neodcházela bych bezhlavě, ať nejsi bez peněz, ale hledej dál něco lepšího. Určitě najdeš i když to nebude hned, držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud mám smlouvu na 6 hodin denně, pracuju 6 hodin,. Jestli mi vedoucí nařizuje přesčasy, tak ano, ale se vším, či s tím souvisí plus příplatky přesčasy, práce o víkendu, nedělích svátcích.
Hodinovka vychází tedy hrozně…
Hledala bych jinde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedělali
Mám 6h úvazek za 35 hrubého, pracovní dobu volnou, o víkendech jsem doma. Ale nejde samozřejmě o práci v obchodě.
Na tvém místě bych hledala jinde. Samozřejmě záleží, kde bydlíš, jak snadné je tam najít lépe placenou práci s lepšími podmínkami.
- Citovat
- Upravit
Záleží, v jakém městě pracuješ a na co třeba sama máš kvalifikaci, podle toho se vše odvíjí, těžko ti to půjde dělat vysokoškolák s ekonomkou.
Jinak když už píšeš plat v čistém, tak mám pár kamarádek, které pracují v obchodních centrech v Krajském městě na pozici prodavačky za 20 tisíc čistého, dělají 12ti hodinové směny, o víkendech, o svátcích apod, takže ten hodinový plat je defakto stejný.
Podle mě se dá najít vždycky lépe ohodnocená práce, i když člověk třeba nemá vzdělání, jen tomu je potřeba něco obětovat. (pracovní dobu, přesčasy, větší nasazení, dojíždění, přestěhování se, rozšíření kvalifikace at)
Příspěvek upraven 07.05.24 v 14:57
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z takové práce zrovna odcházím
Tož směle do toho ![]()
Jasně, všude je něco, pracovat se musí a blabla… Ale taky clovek traci v praxi příliš času na to, aby si nechal všechno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
„Když jsem jen před vedoucí řekla, že uvažuji o změně, hned mi vpálila, že v každé práci je něco, že to může být ještě horší a tady to až tak špatně není.“ A lepší to rozhodně v průměru nebude, dokud tihle vypočítavci najdou lidi, co se nechají využívat za pár drobných. Jak jako že jsi placená za 6 hodin, ale reálně jsi tam déle? Když budeš pracovat 20 dní měsíčně a každý den tam budeš o půl hodinku déle, tak jsi vlastně odpracovala další směnu zadarmo. Kdyby tomu alespoň odpovídala tvoje mzda a někam tě ty přesčasy posunovaly, ale to se neděje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poohlédla bych se jinde, ale buď realista. V KAŽDÉ práci bude nějaký ten vopruz. Nečekej že to bude leháro a budeš vydělávat 30k. To si bohužel myslí dnešní generace, jak nemusí hnout ani prstem a budou mít nadprůměrné platy.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lu66 Tak 30 tisíc čistého dneska fakt není žádný nadprůměr, dokonce se jedná podle průměrné mzdy o podprůměr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rich90 píše: Více
Dle toho kde žiješ. Jestli v Praze, tak to ani nekomentuji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lu66 Kamarádi v Teplicích dělají na výrobních linkách a pod 33 tisíc čistého nejdou, kámoška něco podobného a má to stejné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dělali byste takovou práci?
Jedná se o práci v obchodě s potravinami, 6h úvazek, smlouva na dobu neurčitou. Hmotná zodpovědnost - jak tu za sebe, tak kolektivní.
Bohužel se nejedná o 6h úvazek, ale je to vedeno stylem - pipni si až tehdy a tehdy, až přijdeš. To stejně, jak odcházím. Musím si pipnout na čas, ale zůstat třeba ještě půl hodiny.
Je nás málo, takže na dovolenou mám zapomenout, protože kdo zamkne večer? A kdo udělá sobotu? Ale vedoucí si klido jede, protože ji má zaplacenou. - to asi jen já jsem blbec a neplatim dovolené dřív, než vím, že je to na 100%.
Na výplatu mám 16tis v čistém.
Když jsem jen před vedoucí řekla, že uvažuji o změně, hned mi vpalila, že v každé práci je něco, že to může být ještě horší a tady to až tak špatně není.
Dělám tu 1,5roku a mám toho plné zuby. Šla jsem tam z důvodu, že tam bude klid a pohoda. Bohužel se to přesně obrátilo.
dělali byste něco takového nebo šli jinam?
Copak chci až tak moc?