Dělali byste tohle?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Lu66 Na vesnici je to možná něco zázračného, ale v každém větším městě nad 30 tisíc obyvatel se dá taková práce podle mě najít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď prosím anonym, financí situace.
Šla bych pryč. Mám 17000 čistého za 4hodinovy úvazek na HPP, s tím, že nemusím makat každý den 4hodiny, ale prostě si oddelam 20hodin týdně, roční dítě, tak na plný nemůžu. Ano sice kancelářská práce, 90% homeoffice, ale zaplacena každá minuta.
A aby to nebylo „zvýhodnění kancelářské“, tak před tímhle jsem kdysi dělala u pásu. Na výběr 6/8 nebo 12hod směny. A finančně to vycházelo už tehdy na 210 čistého na hodinu.
To co máš ty jako hlavní práci bych já viděla jako přivýdělek v mekaci pro vysokoškolačky
asi jsem zhýčkaná, ale do téhle práce bych ani nevstala, natož abych se nechala takhle šikanovat.
Nekonči hned, abys nezůstala bez financí, ale s čistým svědomím bych si hledala něco jiného ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Spíš se by také hodilo zjistit, jaké má dotazovaná dosažené vzdělání, jak je na tom s komunikací, počítačem a jazyky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rich90 píše: Více
Tak účetnictví se asi z fleku nenaučí, ale hodiny základní angličtiny, práci s excelem apod se jde naučit, kor když má takhle malý úvazek, jsou i výuky online, pokud má problém dojíždět na hodiny někam, tak pak už je to jen o tom, jak moc chci. Zaplatit si nějaký online kurz a každý večer když děti usnou si k tomu na hodinu sednout místo k televizi zas takový problém není.
a při takhle malém úvazku má skvělou příležitost si kvalifikaci zvýšit a jít za lepším ![]()
- Citovat
- Upravit
Šla bych jinam. Ne kvůli penězům, sama mám hodinovku menší, ale kvůli podmínkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit