Děláte řidičák? Potřebuji poradit

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
207
13.6.19 20:33

@Lucinda73291 Tak držím palce já přemýšlím o rychlokurzu to je týdnů a normal kurz 2mesice což není takový rozdíl a abych to stihla přes léto. Kdy jsou zaverečky? Hned nejbližší termín po všech jízdách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.6.19 20:36

@agnes0405 jj,Palackého je od zeleného mostu směrem do města, ale ta autoškola sídlí u hotelu Eden, z Palackého musíš uhnout doprava, mezi barakama. No, radši fakt koukni na mapy cz :D.. No já to dělala 4 měsíce, protože jsem ne vždy měla hlídání pro syna, ale dalo by se to určitě stihnout rychleji.. I kdyz nejsem si jistá, jestli za dva měsíce.. Kdyztak fakt ten rychlokurz no..Jinak prostě záleží, kolik budeš mít času ty, i učitel.
A písemné zkoušky jsem zvládla na poprvé, jízdy na podruhé s přivřenýma oběma očima :oops:… A datum zkoušek bylo dané, takže bylo fajn to do té doby stihnout, jinak bys musela čekat zas do dalšího termínu.

• Citovat
  • Upravit
207
13.6.19 20:54
@Anonymní píše:
@agnes0405 jj,Palackého je od zeleného mostu směrem do města, ale ta autoškola sídlí u hotelu Eden, z Palackého musíš uhnout doprava, mezi barakama. No, radši fakt koukni na mapy cz :D.. No já to dělala 4 měsíce, protože jsem ne vždy měla hlídání pro syna, ale dalo by se to určitě stihnout rychleji.. I kdyz nejsem si jistá, jestli za dva měsíce.. Kdyztak fakt ten rychlokurz no..Jinak prostě záleží, kolik budeš mít času ty, i učitel.
A písemné zkoušky jsem zvládla na poprvé, jízdy na podruhé s přivřenýma oběma očima :oops:… A datum zkoušek bylo dané, takže bylo fajn to do té doby stihnout, jinak bys musela čekat zas do dalšího termínu.

No já to budu muset stihnout do konce prázdnin se vším všudy… tak se zeptám jak to chodí co to obnáší atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová