Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@agnes0405 neboj se toho
ja byla takovy ztraceny pripad, bala jsem se autoskoly a nekolik let to odsouvala. nakonec jsem delala se dvema malymi detmi kdyz uz to jinak proste neslo, bydlime na vesnici a bez auta jsme se nemohli hnout. pri jizdach hlidal manzel a probihalo to v klidu. hodne stesti ![]()
@Petula306 jojo je to super obor
táta automechanik a kamioňáka takže jsem se po něm „potatila“ a už od mala jsem se s ním hrabala v autech
![]()
@agnes0405 jak probíhají zkoušky? Teď už v pohodě a lehce (testy, pak teorie to jen obkecáš auto a zkontroluješ jestli funguje vše jak má a pak je jízda)
dřív se bohužel ta technická stránka závěrečné dělala tak že se tahaly otázky, kdyby to tak fungovalo dodnes půlka lidí co znám by řidičák nedostala
lol
Ale jak holky píšou, není se čeho bát
já autoškolu taky dlouho odkládala kvůli strachu (měla jsem autonehodu) z toho že se mi může zas něco stát cizím zaviněním, ale nakonec jsem ráda že řidičák mám, bez auta bych byla nepoužitelná
![]()
Holky nevíte kolik se platí u dr. ohledně potvrzeni způsobilosti k řízení vozidla? nejde mi to dohledat. Diky ![]()
@agnes0405 jak u kterého praktického lékaře
někteří chtějí 300 někteří třeba i 500 ![]()
@agnes0405 píše:
@slečna97 pokusím sechci si ridicak udělat přes prázdniny u našich v Turnově vzhledem k tomu že mi pohlidaj moje holky.
Jee, v Turnově? Já dělala taky v Turnově (bydlím tu), a jsem totální antitalent, ani bych se sama nepřihlasila, dostala jsem to jako dárek od rodiny, tak jsem musela
… A udělala jsem to, a to mi instruktor říkal, že jsem fakt stresař a že si nic nepamatuju, furt mi musel vše opakovat, ale přesto byl v klidu, nikdy na mě nekřičel, nenadaval nebo tak.
Ale je pravda že jsem od udělání řidičáku nejela. Bojím se, přítel mě nepodpoří takže zatím se mi řidičák jen válí doma, no ![]()
Anonym, aby mě někdo nepoznal ![]()
No super a v jaký autoškole? A jízdy jsou jak?28 po hodině nebo 14 po 2hod já mám nervy taky už teď 🤣 to bude mazec a nejvtipnejsi je že autoskola se učí parkovat v naší ulici ![]()
U Zikmunda. Jízd bylo 14 (tj. dvě vyučovací hodiny, takže hodina a půl jedna jízda), plus teorie asi 10 hodin. Jinak vždycky v učebně řekl, kdy má volný termín na jízdy a kdo chtěl, tak se mu nahlásil. Takže domluvit se dalo v pohodě. I na místě nástupu.
Tak hodně štěstí a myslím, že většího zmatkaře než mě, tam nikdy neměl a mít nebude ![]()
@Anonymní píše:
U Zikmunda. Jízd bylo 14 (tj. dvě vyučovací hodiny, takže hodina a půl jedna jízda), plus teorie asi 10 hodin. Jinak vždycky v učebně řekl, kdy má volný termín na jízdy a kdo chtěl, tak se mu nahlásil. Takže domluvit se dalo v pohodě. I na místě nástupu.
Tak hodně štěstí a myslím, že většího zmatkaře než mě, tam nikdy neměl a mít nebude
Jak sem taky zmatkař
, já pro změnu, jak to někde neznám, tak ani nevím, odkud kam vede křižovatka, takový jiný nejíždí do T,
![]()
Ale tak pokud není v ohrožení života, tak to neřeší a chce si povídat
, tak si říkám, že zas to úplně tak děsivé není.
a jinak ten můj učitel mi ukazuje neustále komisáře, pokud ho zahlídnem na ulici, mě by stačil vidět až na záverečkách
, ze třech jízd jsem ho viděla už dvakrát, vždycky na té,,nelepší křižovatce" na semaforech
![]()
Vubec nevim kde je ul. Palackeho tam kde sídlí autoškola někde pod skaličkou směrem do města? kouknu na net…a nevíš ještě prosím jak to je se závěrečnou zkouškou jestli bych stihla do konce prázdnin i se zkouškou? Asi budu muset mít ten rychlokurz tj. 6 týdnů jinak to nestihnu
ja určitě bouchnu u zkoušek…učení není nic pro mě…teď nevím jestli do toho vůbec jit ![]()
Mám 14 jízd, učitel se ptá kdy mám čas a jezdím jak se mi to hodí, na teorií jsem byla 4× a víc ne. Teď mě čeká 3-4.7 závěrečky a celkem se těším ![]()