Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už nevím, kdo, mě přivedl na myšlenku si udělat mapu snů.
V plánu mám ji mít hotovou do 28. února, to mám narozeniny.
Máte někdo nápady?
Nejdřív jsem uvažovala, jaké sny myslíš
.
Já tomu říkám vision board a dělám si ji na každý rok, vždycky v lednu.
Mapu snu jakoze prani a plany? Jestli potrebujes napady ostatnich, tak se na to rovnou vykasli ![]()
@Bubu2828 píše:
Už nevím, kdo, mě přivedl na myšlenku si udělat mapu snů.
V plánu mám ji mít hotovou do 28. února, to mám narozeniny.
Máte někdo nápady?
Sny jako prani, touhy a predsevzeti? Ne to si nedelam, ale vim, co chci a nepotrebuju k tomu napady ostatnich ![]()
@Cullenova píše:
Nejdřív jsem uvažovala, jaké sny myslíš.
Já tomu říkám vision board a dělám si ji na každý rok, vždycky v lednu.
Já prvně. Zatím si to připravují, mám toho hodně, ale nic s toho, co jsem původně chtěla.
Můžu se zeptat na nějaký nápad, co tam nalepit?
@Bubu2828 píše:
Já prvně. Zatím si to připravují, mám toho hodně, ale nic s toho, co jsem původně chtěla.
Můžu se zeptat na nějaký nápad, co tam nalepit?
Já mám nástěnku na Pinterestu a mám tam vše, co bych chtěla letos zažít/splnit. Takže např. jet s rodinou k moři, vdát se, pít víc tekutin… Fakt tam mám reálné cíle, které jsem schopná splnit.
@Cullenova píše:
Já mám nástěnku na Pinterestu a mám tam vše, co bych chtěla letos zažít/splnit. Takže např. jet s rodinou k moři, vdát se, pít víc tekutin… Fakt tam mám reálné cíle, které jsem schopná splnit.
A tak na to nepotřebuji nástěnku, tohle si ještě ve svém chatrném mozku udržím
btw pít víc tekutin je zdravotní hazard.
@Zumpa píše:
A tak na to nepotřebuji nástěnku, tohle si ještě ve svém chatrném mozku udržímbtw pít víc tekutin je zdravotní hazard.
Gratuluji.
@Zumpa píše:
A tak na to nepotřebuji nástěnku, tohle si ještě ve svém chatrném mozku udržímbtw pít víc tekutin je zdravotní hazard.
Proč hazard?