Delfinek Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2786
23.4.07 22:27

Delfinek Ostrava

Chci poprosit nekoho,kdo ma blizsi informace o zmenach v Delfinkovi. Vim , ze plavaci teta Daniela bude mit nebo uz ma nove kurzy, ktere jsou snad pro deti az od 3 let. A od zari, ze by v Delfinku mela mit jen polovinu kurzu. Ale nevim ktere.

Mate nekdo oficialnejsi informace, jak to asi bude dal vypadat? Do Delfinka chodim uz skoro 2 roky a hlavne kvuli plavaci tete, pokud by nas uz nemela bylo by to hodne spatne.

Na plavani neni sance se ji poradne poptat, protoze je tam narvano a vzdycky ji zasypou rychlejsi maminky :-D

Budu rada za blizsi infos.

Diky moc a plavani zdar.

Nat a tunak RIo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11530
23.4.07 22:40

Nat přesunula jsem ti to do plavání, jo? S.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
23.4.07 22:59

Jsem ta rychlejší mamina :)

Daniela plave myslím pondělky a čtvrtky na Fifejdách, ale je to opravdu jen pro větší děti. Plave se 45 minut a deset lekcí stojí tuším 1600 Kč. Omlouvání a náhrady fungují zhruba stejně jako v Delfínku.
Souhlasím s tím, že Daniela je hlavní plus Delfínka - mimochodem, tento týden je Daniela pryč, údajně má plavat Vítečková… Takže jsme našení, že i my jsme pryč.

My to doma debatovali - a mimo finančního hlediska, které je u dvou (nebo tří) dětí hodně znatelné je pro nás důležité i to, že jsme zaběhnutí - a Pepi s miminkem na Fifky stejně nemohou.

Daniela to chce od září opravdu omezit - ale spíš než to, že by si ponechala jen nějaké kurzy se bude s někým střídat - no, uvidíme s kým… A podle toho se pak budeme rozhodovat.

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.07 14:16

Dobrý den maminky.
Jsem taky z Ostravy, proto bych vás ráda poprosila o www.stránky Delfínka, nebo tel. číslo na plavací tetu. Mám 2. měsíční miminko, tak bychom už pomalu chtěli začít hledat…:)
Děkujeme..Radka a Sašenka..:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí