Jaké plenky do vody?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
12.2.07 13:29

Jaké plenky do vody?

Chtěla bych chodit s roční dcerkou na plavání do bazénu.Prosím můžete poradit jaké plenky používáte?Mám koupit jednorázové nebo klasické.Děkuji JJANKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
12.2.07 13:37

Kupuju jenorazove Huggies a jsou super.Když je po plavani dobře natahnu tak se daj použit ještě jednou.
Takovy ty plavky jen s tou saci vložkou v každem bazenu nechcou.U nas se s něma třeba do vody nesmi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vvv
1364
12.2.07 13:38

Ahoj, do vody existují speciální jednorázovky, existuje víc značek, my používali Huggies. Poptej se na ně v drogerii, určitě ti poradí.
Anebo už kup malé slečně klasické plavečky :)
 Verča

Dano26, my jsme fakt dvojčata :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.2.07 13:39

Ahoj,
my chodime na plavani do bazenu jiz od 6-ti mesicu. Ze zacatku jsme pouzivali specialni plenky do vody Huggies Little Swimmers (jsou tusim i nejake od Pampers) a pak jsme celkem rychle presli na plavecky. z hlediska hygieny je dulezite, aby se do vody nedostala stolice. Tak musi pripadne plavky kolem zadecku tesne prilehat.
Zdravim.
Kristyna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
12.2.07 13:52

Nejdřív si taky zjisti, jak to u vás na plavču chodí. U nás tam i prodávali po kuse přímo na lekci jednorázovky, ale pak to zakázali, protože z těch jednorázovek se do bazénu vylučovala nějaká chemie. Navíc mi bylo blbý dávat jí do bazénu s plínou, jak se nacucne.

Měli jsme tu možnost a koupili jsme si na plavču speciální plavky, které mají separační vložku, takže jako u všecho čůránky protečou, ale bobek nejde ven, když se to náhodou stane. Za tu dobu, co v nich byla, se nepokadila ni jednou (jen jednou doma na zahradě v bazénku, kde ležela na bříšku, takže tam to bylo jasný).

Loni jsem jí na jaře koupila obyčejné plavečky (kolem 20měsíce), protože už chodila na nočník a plíny měla jen na noc, tak mit o přišlo hloupý (ale dělaj to maminky). No a přiznam, že jednou se nám to stalo ve veřejném bazénu, dvakrát na plavču (to jsem z toho byla na mrtvici), ale pak už nic. a nikyd to neproteklo

Já bych šla do pracích, pokud budete chodit pravidelně a i do veřejného. Pak se to vyplatí víc. Přeráchneš je v ruce, za chvíli jsou suché, jednou za čas je hodim do pračky

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26847
12.2.07 14:00

Dávám malému do bazénu Huggies. Jsou dost drahé, tak jsem pohledala na mimibazaru a jedna mamča tam zbytek nepoužitých prodávala po 5,–Kč. Zkus taky pohledat. Jinak levnější plenky do vody jsou Babylove v DM. Balení (max. 12 ks - je to podle velikosti) stojí 109,90. Huggies, pokud nejsou v akci, stojí 199,– a v balení je taky těch nejmenších max. 12 ks.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
12.2.07 14:09

Ahoj,
my používáme Babylove z DM a úplně stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
12.2.07 18:22

Naše Sárinka má klasické plavečky, jednodílné. Prý může mít buď normální, nebo plenkové. No a jelikož jsem jí plavky koupila, ještě než se narodila v HaM v létě, protože se mi hrozně líbili, tak nosí ty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
12.2.07 19:02

Ahoj,

my plenky nedávali - jen plavky. I přímo na plavču je preferovali. Říkali, že když mimino do vody čůrá, tak to nevadí, hlavně aby jim tam neplavala hovínka… :) - Takže plavky s pevnými gumami v pase a kolem nohaviček. Chodili jsme plavčit od půl roku věku syna a žádná „nehoda“ se nám nestala. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
12.2.07 20:08

Děkuji všem za tipy.Přeji krásný večer.JJANKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
18.12.07 13:53

Koupila jsem plavky Imse Vimse
http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…

Máte je někdo?
Jak fungují?
Oblékají se rovnou na tělíčko nebo na klasické jednorázovky?
Hodí se i pro miminko, které má „kojenecké“ (řídké) kakání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí