Plavání Kladno x Tuchlovice

48
16.2.07 11:38

Plavání Kladno x Tuchlovice

Ahoj,
mám 5m dcerku, s kterou jsme začaly chodit plavat do babyclubu Elma na Kladně. Nyní nám končí základní (individuální bazénkový) kurz a máme možnost pokračovat v bazénku 4 maminky s dětma. S instruktorkami jsem maximálně spokojená, jenom jsem teď náhodou zahlédla babyclub v Tuchlovicích, kde cena za lekci je podstatně nižší a kde v základním kurzu je zahrnuto i potápění - což na Kladně není (tam je pro potápění speciální kurz za příplatek).
Chtěla jsem poprosit maminky, které chodily plavat do Tuchlovic o jejich zkušenost, popřípadě o názor někoho, kdo může tyto 2 aqua cluby porovnat.
Díky moc, Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1434
16.2.07 13:26

Ahoj, já jsem jezdila se synem do Tuchlovic asi před dvěma roky, kurzy vedla paní Šejhlová a bylo to naprosto super. Byli jsme moc spokojení, dětem se opravdu věnovali a naučili nás potápění a další cviky. Nebyl problém s náhradami, jednou jsme si to nahrazovali i v Kutné Hoře, kde bydlí rodiče.
Pak jsme se přestěhovali a do Tuchlovic už to bylo daleko, tak jsme zkusili jinou plaveckou školu v Praze, a vůbec se to nedalo srovnávat, jenom jsme chodili ve vodě a opakovali básničky, to nás vůbec nebavilo. Kladno neznám, tam jsme nejezdili, ale Tuchlovice můžu doporučit.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
16.2.07 13:27

Ještě jsem zapomněla, v těch Tuchlovicích je to pro děti tak od půl roku, je to už větší bazén, hloubka tak 120 cm a v kurzu nás bylo asi 10-15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
16.2.07 13:29

Ahoj Jani,

my chodíme plavat s Aquababyclubem už skoro rok, sice jsme doteď plavali v Břvích, kde to pro nedodržování smlouvy ze strany provozovatele zrovna skončilo, ale v Tuchlovicích jsme byli párkrát vybrat si zameškané hodiny, a líbilo se nám tam. Máme instruktorku Lucku, a ta je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.2.07 11:25

Díky moc za názory,
já si opravdu nemůžu stěžovat na ten první kurz - měli jsme instruktorku sami pro sebe, ale ty další kurzy na mě působí tak, jak psala Janina - chození a říkání básniček.
Zkusíme Tuchlovice, ještě jednou díky a mějte se.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1083
10.11.07 18:49

Tuchlovice

Ahoj, chtěli byhom začít chodit se synem plavat, máte někdo další zkušenosti (ať dobré či špatné) s bazénem v Tuchlovicích, oproti jiným bazénům je finančně zajímavý a od nás 20min cesty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emma22
8.12.11 16:52

Bazen Kladno

Zacali jsme ted chodit do noveho bazenu na kladne a musim rict fakt super. Voda 30 stupnu vzduch 32 to jsme nikde nezazili. Je to trochu drazsi,ale stoji to za to.

• Citovat
  • Upravit
1495
8.12.11 17:11
díky pěkný bazén :)
Emma22 píše:
Zacali jsme ted chodit do noveho bazenu na kladne a musim rict fakt super. Voda 30 stupnu vzduch 32 to jsme nikde nezazili. Je to trochu drazsi,ale stoji to za to.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
8.12.11 17:31

Souhlasím s Emou. Chodíme tam od začátku listopadu a je to super. Majitelka a zároveň instruktorka je moc milá, s dětmi vychází výborně, nic nenutí, dokáže motivovat. Prostory nové, krásné, čisté. V kurzu maximálně 5 dětí a je to v centru. Když bylo dceři 6 měsíců, tak jsme chodili do Tuchlovic, ale tam kolikrát bylo až deset lidí na lekci. Sice velký bazén, kam mohli i oba rodiče, ale zázemí příšerné. Z šatny 30 stupňů rovnou na chodbu a ven do zimy. Plus jsou tam opravdu hodně zaměření na potápění, což nám vůbec nevyhovovalo. Takže já jsem z Abc nadšená a jdeme od ledna na další kurz :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.2.13 21:15

plavání Tuchlovice

Ahojda všem, chtěla bych se zeptat, jak to je s plaváním v Tuchlovicích pro miminka. Mám 6,5 měsíční holčičku a chtěla bych s ní chodit plavat. Hodně jsem o Tuchlovicích slyšela, většinou to chválí. Zajímalo by mne, jaká je cena, a nějaký kontakt a hlavně jak jste spokojené vy. Předem moc díky Křivajs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí