Délka MD + RD

668
25.5.11 08:54

Délka MD+RD

Poradíte některá, jak se počítá MD+RD? Pokud si chci zvolit 2-letou RD, je do ní započítána i MD(toho půl roku)? Nebo je to 1/2 roku MD + 2 roky RD?
Potřebuji se dohodnout se zaměstnavatelem a nevím, jak to spočítat?
Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lekno
25.5.11 08:56

Je to dohromady 2 roky - 1/2 roku mateřská a pak rok a 1/2 rodičovský příspěvek.

• Citovat
  • Upravit
24320
25.5.11 09:02

Pokud chces na dva roky tak budes doma do 2let veku ditete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
25.5.11 10:25

aha, tak moc děkuji, myslela jsem si to, ale nevěděla jsem, zda to tak opravdu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.7.11 12:11

Holky, mam jeste dotaz k dvoulete RD - kdy se musi hlasit a jaky je postup? co jsem slysela, tak se musi hlasit na socialce driv nez trileta nebo ctyrleta… diky za odpoveD!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.7.11 12:24
xlin píše:
Holky, mam jeste dotaz k dvoulete RD - kdy se musi hlasit a jaky je postup? co jsem slysela, tak se musi hlasit na socialce driv nez trileta nebo ctyrleta… diky za odpoveD!

Je zapotřebí zažádat do konce měsíce následujícího po měsíci, ve kterém dítě mělo 22 týdnů.

• Citovat
  • Upravit
4780
18.7.11 12:28
Anielkha píše:
xlin píše:
Je zapotřebí zažádat do konce měsíce následujícího po měsíci, ve kterém dítě mělo 22 týdnů.

Jinak řečeno vypíšeš si žádost o dvouletou zároveň se žádostí o rodičovský příspěvek, když ti bude končit mateřská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.7.11 18:36

Jj chapu, uz jsem se koukala na ty formulare, no to bude litani zase :-( ach jo, byrokracie kvete :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí