Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
zakladatelce se též omlouvám…ale Fragolo , i ode mě máš obdiv… já jsem z pěti dětí také, nejmladší a sama bych to rozhodně nedala nikdy!!! neměla bych na to nervy, jsem víc než cholerik.. a mamka byla hodně nemocná, tak údajně proto nás je tolik ![]()
držím palce a přeji šťastný život!
Ahoj, prosím o pomoc.. Máme s přítelem problém v sexu když spolu máme styk tak mě bolí v podbřišku šla jsem na gyndu a tam mi dr řekla ze mam děloha dozadu a když sem se zeptala co s tím mám dělat tak mi neodpověděla. Máme i problémy s některými polohama prosím pokud máte nějaké typy na polohy prosím poraďte a pokud s tím máte nějaké zkušenosti tak děkuji za odpověď ![]()
@Anunynka nejlépe zezadu..( tak jsem dělala i obě své děti, protože jinak mi to nešlo )..je to teda i poloha která mi nejvíc vyhovuje - dělohu mám zakloněnou ( ne teda zezadu nebo co je v nápise )
No jo, zezadu přes křeslo třeba… to mi radil taktéž gynekolog ![]()
Mam zakloněnou a problém jsem nikdy neměla. Asi zkoušet polohy, noo ![]()
Musite holt vyzkouset, co ti bude vyhovovat a co ne. Mam take delohu zaklonenou dozadu a nektere polohy jsou mne i manzelovi neprijemne, tak je nedelame…moje stara gynekolozka mi radila cvicit-napr podle Mojzisove. Posili se tim svaly i tam dole mozna by se to mohlo srovnat, ale ja se na to vyprdla. Zase tak moc me to neobtezuje…myslim, ze univerzalni rada, jak na to, neni
Polohy zezadu jsem taky slysela jako nejcastejsi radu ![]()
@dedrichov píše:
No jo, zezadu přes křeslo třeba… to mi radil taktéž gynekolog
Zezadu pres kreslo zni hrozne komicky ![]()