Děloha dozadu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5525
18.7.09 22:19

zakladatelce se též omlouvám…ale Fragolo , i ode mě máš obdiv… já jsem z pěti dětí také, nejmladší a sama bych to rozhodně nedala nikdy!!! neměla bych na to nervy, jsem víc než cholerik.. a mamka byla hodně nemocná, tak údajně proto nás je tolik :-)
držím palce a přeji šťastný život!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.12.16 21:01

Ahoj, prosím o pomoc.. Máme s přítelem problém v sexu když spolu máme styk tak mě bolí v podbřišku šla jsem na gyndu a tam mi dr řekla ze mam děloha dozadu a když sem se zeptala co s tím mám dělat tak mi neodpověděla. Máme i problémy s některými polohama prosím pokud máte nějaké typy na polohy prosím poraďte a pokud s tím máte nějaké zkušenosti tak děkuji za odpověď :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.12.16 21:06

@Anunynka nejlépe zezadu..( tak jsem dělala i obě své děti, protože jinak mi to nešlo )..je to teda i poloha která mi nejvíc vyhovuje - dělohu mám zakloněnou ( ne teda zezadu nebo co je v nápise )

• Citovat
  • Upravit
7355
4.12.16 21:37

No jo, zezadu přes křeslo třeba… to mi radil taktéž gynekolog :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 21:50

Mam zakloněnou a problém jsem nikdy neměla. Asi zkoušet polohy, noo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.12.16 21:51

Musite holt vyzkouset, co ti bude vyhovovat a co ne. Mam take delohu zaklonenou dozadu a nektere polohy jsou mne i manzelovi neprijemne, tak je nedelame…moje stara gynekolozka mi radila cvicit-napr podle Mojzisove. Posili se tim svaly i tam dole mozna by se to mohlo srovnat, ale ja se na to vyprdla. Zase tak moc me to neobtezuje…myslim, ze univerzalni rada, jak na to, neni :nevim: Polohy zezadu jsem taky slysela jako nejcastejsi radu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.12.16 21:53
@dedrichov píše:
No jo, zezadu přes křeslo třeba… to mi radil taktéž gynekolog :lol:

Zezadu pres kreslo zni hrozne komicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek