Mohou léky na zánět močového měchýře poškodit plod?

88
5.7.09 18:11

Zánět močového měchýře

Ahoj holky jsem v 16.tt, zatím vše v pořádku, ale asi jsem někde nastydla a při močení cítím tlak. u doktorky jsem dostala Roxithromycin - dále piju urologické čaje a brusinky, nemůže to poškodit mimi?Po dvou dnech nastalo zlepšení ale dnes ten tlak opět cítím. Taky mívám bolest zad, ale v pravé části od páteřev úrovni boků…nemáte se tím někdo zkušenost?taky jsem dost vysoká tak nevím no :( a ty léky nemohou poškodit mimi?díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17010
5.7.09 18:39

ahoj zdeni, nemůžu sloužit osobní zkušeností, ale tohle vím, tyto antibiotika se dávají v těhotenství a jsou bezpečné, brusinky můžeš určitě a ty bolesti co popisuješ pak v tom boku, můžou být že ti tam mimi někde může tlačit, nebo se opře nožičkou, kamarádka to tak měla, miminko jí tlačilo na nerv a střílelo jí to do nohy, ale to nemusí být tvůj případ. a nebo tě taky můžet bolet kloub na té pravé straně tzv.SI skloubení - vzhledem k tomu, že jsi dost vysoká jak říkáš, mě osobně bolívá taky docela často a asi to mám ze sezení u počítače.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2923
5.7.09 18:46

Zdenko, se zánětem měchýře mám , bohužel, spoustu zkušeností, za sebe bych doporučovala ty brusinky + čaj (obojí jsem užívala i jako kojící, tehdy jsem měla opravdu „slušný“zánět a přírodní léčba se skvěle osvědčila).
Nevím, jaký typ brusinkového preparátu užíváš, ale rozhodně nestačí tablety brát jen při potížích, je dobré v tom nějaký čas pokračovat. Aspoň mně se někdy stavá, že se mi to trochu vrací= nedoléčila jsem to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
5.7.09 18:59

Já bychz nepila ten urologický čaj, nedoporučuje se v vtěhotenství, jednak odvodňuje, jednak je to směs bylin a bylinky je možno v těhotenství jen některé - nakonec jsou to vlastně léky.
Urologický čaj zvyšuje produkci moči a tak se ti měchýř častěji propalchuje - téhož dosáhneš tím, že prostě zvýšíš příjem tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
6.7.09 20:50

Děkuji moc za rady, bohužel zlepšení nenastalo, měla jsem strach o pidi mimi páč jsem na netu četla že neléčení může způsobit i potrat jela jsem dnes na pohotovst, nikam jsme se nehnuli, prý kultivace moči (jenže ta zas za tři dny, takže zítra opět na gyn, asi nové léky a zkusím tedy kvalitnější čili silnější brusinky, mám totiž pocit že přes den jak hodně piju čaje je to lepši a po noci horší. Díky za radu. Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13118
27.7.09 12:36

Taky trpím na tuhloe nemoc!Je to děs, stačí mi jen někde trochu prochladnout a můžu si jít pro prášky.Koupila jsem si urinal a beru ho skrz prevenci,ale ne pořád, vždycky doberu a pak mám chvíli pokoj, pak za několik měsíců, si je koupím zas.A zatím jsem to dlouho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.8.09 14:06

zanet mocovych cest

Ahoj, holky, taky jsem strasne trpela na zanety. Mam to dedicny a taky z nepozornosti. Ale pomohl mi moc Wobenzym, ktery jsem pravidelne uzivala a brusinky.
p.s. Nevim, jestli se tento lek da uzivat i behem tehotenstvi a pri kojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
18.8.09 14:12

Také na to trpím, hodně pít určitě,ale na ten urologický čaj opravdu pozor, prodělala jsem zánět močového měchýře na začátku těhu,ptala jsem se na něj a doktorka říkala, že v těhu radši ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
24.3.10 14:29

holky, stejne jako vy mam problemy s mocovymi cestami. Jak píše lucka o Wobenzymu, tak se musím přidat. Wobenzym mi hodně pomohl a ze všeho nejvíc správná životospráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí