Děložní čípek - jak poznáte, zda je otevřený nebo ne?

1277
3.5.10 16:32

Děložní čípek

Ahoj holky.Zajímalo by mě,jak poznáte jestli je čípek otevřený,nebo ne.Četla jsem diskuse,že si to holky kontrolují.Já vůbec nevim jak.....může někdo poradit??? Díky moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
715
3.5.10 16:35

ahoj, já myslela, že se otvírá až při porodu?? teda spíš zkracuje a otvírá se děložní hrdlo, ty myslíš při ovulaci?
tak holky pište to mě taky zajímá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.5.10 16:42

V předešlých diskusích holky psaly,že si ho sami kontrolují při ovulaci,že je tvrdý…taky mě to velice zajímná,já si nedokážu pedstavit,jak si ho sama kontroluju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.5.10 16:46

Já jsem to v posledních dnech tak dost studovala-takže mám teď první pokusy o ,,zkoumání´´ … zatím teda mám čípek pořád zavřený-aspoň myslím…žádný náznak ,,dírky´´ nepociťuju,tak podle toho usuzuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.5.10 16:47

Hermi čípek se během ovulky změkčuje a je pootevřený,aby se tam mohly dostat spermijky,jinak je tuhý,dlouhý a tvrdý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
3.5.10 16:51

Ahoj holky,

take teprve s touto metodou zacinam, takze vam moc neporadim. Ale nasla jsem zajivame odkazy na netu:

http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

Tak hodne stesti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.5.10 16:53

Byla jsem na 2 iui,stimulovala jsem menopur,měla jsem 3 krásné foliky.Při iui se mě dr.zeptal jestli jsem už byla těhotná,dost mě překvapil.Musel si pomoct kleštičkama.Bolelo to a tekla mi i krev???????????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.10 16:54

Já jsem ho taky studovala a nikdy jsem nepoznala jestli je otevřený nebo uzavřený, ale zda je měkký nebo ne poznáš určitě. Pokud je jako rty tak je buď ovu nebo přichází MS. Aspoň tak to bylo u mě. Podle něho jsem poznala, že jsem těhu…dva dny před MS má začít měknout a ten můj byt tvrdý jako kámen :lol: Takže jsem věděla, že je něco jinak… Nezkoumala jsem ani zda je dole nebo nahoře, měnilo se mi v průběhu dne tak jsem to považovala za zbytečné…

• Citovat
  • Upravit
19606
3.5.10 17:00
Sisi79 píše:
Ahoj holky,

take teprve s touto metodou zacinam, takze vam moc neporadim. Ale nasla jsem zajivame odkazy na netu:

http://www.rodina.cz/clanek5211.htm
http://www.rodina.cz/clanek3775.htm

Tak hodne stesti :palec:

Přesně tohle jsem taky četla :-) no bude to sranda,ale hlavní je si myslím jestli je měkký nb tvrdý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.5.10 17:00

ale čím více informací-tím líp…piště zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.10 17:28

baby, krcok sa ma kontrolovat kazdy den o rovnakej hodine, najlepsie vecer, lebo cez den sa dost hybe. pocas plodnych dni byva hore, makky, a otvoreny. v praxi to znamena, ze sa nan tazko da dotiahnut a neda sa presne urcit jeho tvar, je taky rozliaty. taky je aj pocas ms. na obrazkoch sa vzdy zakresluje ten otvor dole, ale moze byt aj zboku, urcite ho tam je u kazdej citit, len treba hladat.
pocas neplodnych dni ako aj tehotenstva, je krcok dole a tvrdy a zatvoreny. hned nan dociahnete, a je mozne presne urcit jeho tvar, mal by to byt taky valcek.
ja svoj otvoreny krcok spoznam podla toho, ze skutocne donho mozem strcit koncek prsta, a to som nikdy nerodila.
ale na to, aby ste dokazali sledovat tieto zmeny, musite krcok sledovat minimalne jeden cyklus :wink:

tak hadam som troska pomohla :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
3.5.10 17:32
soldi píše:
baby, krcok sa ma kontrolovat kazdy den o rovnakej hodine, najlepsie vecer, lebo cez den sa dost hybe. pocas plodnych dni byva hore, makky, a otvoreny. v praxi to znamena, ze sa nan tazko da dotiahnut a neda sa presne urcit jeho tvar, je taky rozliaty. taky je aj pocas ms. na obrazkoch sa vzdy zakresluje ten otvor dole, ale moze byt aj zboku, urcite ho tam je u kazdej citit, len treba hladat.
pocas neplodnych dni ako aj tehotenstva, je krcok dole a tvrdy a zatvoreny. hned nan dociahnete, a je mozne presne urcit jeho tvar, mal by to byt taky valcek.
ja svoj otvoreny krcok spoznam podla toho, ze skutocne donho mozem strcit koncek prsta, a to som nikdy nerodila.
ale na to, aby ste dokazali sledovat tieto zmeny, musite krcok sledovat minimalne jeden cyklus :wink:tak hadam som troska pomohla :huban:

Pomohla :-) díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.10 18:17

bobby, tak to som rada :hug: ak mas este nejake otazky, kludne sa pytaj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
3.5.10 18:31

Jste super,díky moc,zase jsem o něco chytřejší :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
29.8.12 20:19

Už skoro 14 dnů mám otevřený děložní čípek.. teda 14 dnů už v něm je hmatatelná dirka.. je to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí