Mohu cítit těhotenství už tři dny po aktu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Vladyka
2.5.10 15:27

Jsem těhotná ?

Dobrý den,
zajímalo by mne, zda bych mohla cítit těhotenství už 3 dny po aktu ? Jsem normálně kuřák, ale najednout nemám chuť, taky jsem zbaštila kyselý okurky půl sklenice a obecně můžu o sobě říct, že bych furt něco jedla… jaké máte vy zkušenosti ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
2.5.10 16:35

vladyka, tri dni od oplodnenia je skoro.
ak doslo k oplodneniu, tak sa vajko flaka este niekde vo vajickovode. tehotenske priznaky sposobuje vylucovanie hcg. a to sa zacina vylucovat az od uhniezdenia vajicka, ktore nastava tak 5-10 dni po ovulacii.
ale mozno mas nejakeho zavodnika :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2034
2.5.10 16:39

5-6 dní je minimum.....cítila jsem to, i když test byl samozřejmě ještě pouze jednočárkový. Byla jsem už těhotná 7× tak o tom trošku něco vím… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
2.5.10 16:50

řekla bych, že to je autosugesce ;-) je příliš brzy na jakékolilv hormonální změny. ale počkej do MS a uvidíš, jestli přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
2.5.10 18:47

Tak vám nevím. Asi opravdu autosugesce. Já sem v 19tt a žádné těhu chutě nemám a své okolí bych za poznámky tipu „máš jíst za dva“ profackovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
2.5.10 20:28

Já jsem na sobě těhulkování začala pociťovat až 3 týdny po početí. A to především tím, že jsem měla nalité prsy jako nikdy a neuvěřitelně citlivé na jakýkoliv dotek a při přicházející MS jsem tyto příznaky nikdy neměla, takže jsem věděla, že je „něco jinak“.

Takže 3 dny po aktu ani nevíš, že by z toho mohlo něco být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
2.5.10 20:41

3 dny po

No ono to zní hloupě, ale já prvotní příznaky taky cítila už tři dny po :hug: . Přítel říkal, že blázním, ale já se opravdu cítila jinak- za prvé mě hodně bolela bez přestání hlava a to na to vůbec netrpím a strašně mi všechno smrdělo, ale opravdu intenzivně, až mi bylo na omdlení. Když si vedle mě někdo zapálil, tak mi bylo, jako by se pálily gumy či plasty.Těžko říct.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
662
2.5.10 20:53

Já netvrdím, že to není nemožné :wink:

Ale, před nějakou dobou jsem taky měla příznaky, Bolesti v podbřišku, změněnou chuť k jídlu, přecitlivělé vnímámí pachů…měla jsem cystu jak grep. nechci nikoho strašit nebo odrazovat. Ale opravdu bych se spoléhala ne těhotenská testy a lékařská vyšetření :wink:

Zakladatelka být těhotná může, ale taky nemusí, je to 1:1 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
2.5.10 20:55

Jj, to každopádně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1493
2.5.10 22:48

Těhotenství ještě cítit nemůžeš (protože to vzniká až uhnízděním vajíčka v děloze), ale to, že došlo k oplodnění, možná tvůj organismus zaregistrovat může.
V 2. těhotenství to na mně totiž manžel poznal taky 2-3 dny po oplodnění 8-o (začalo mi být špatně) - nejspíš hormonálními změnami, které způsobí spojení spermie a vajíčka. A ty nevolnosti mi vydržely celý první trimestr.
Ale jinak jak píšou holky, může to být u tebe vsugerované. Ukáže až čas. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
4.5.10 11:55

Ne, to asi nemůžeš - že by síla sugesce? Já to cítila cca týden po vynechání a taky myslím že to bylo přání otcem myšlenky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
4.5.10 11:59

Ja to citila po tydnu, bylo mi divne od zaludku, jako kdyz po opici a to se mi normalne nestavalo, tak to mozne je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
4.5.10 12:06

Logicky bych taky řekla, že nemůžeš, ALE. Mně při prvním těhotenství bylo špatně hodinu po. Takové divné bolení břicha, nepříjemné a pomohla až asi po hodině teplá sprcha. Pak jsem asi týden mohla jíst jen bílé jogurty Activia a nic víc. Necelé dva týdny na to jsem si udělala těhutest a byly tam //. A od té doby žádné nevolnosti. Mch Anežka miluje bílé jogurty Activia :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
4.5.10 12:53

Ahoj, já mám také tři dny po… a je mi blbě od žaludku, mám pořád hlad i když jím a bolí mě v podbřišku… Tak si pak můžem zdělit jestli jsme si to vsugerovali a nebo máme takové štěstí :palec: :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
4.5.10 21:58

Budu vam holky drzet palce, at jste tehu :kytka: :pankac: Dejte nam pak vedet :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí