Kdy testovat při zpoždění MS?

20807
29.4.10 19:21

kdy testovat?

ahojte kočeny,
prosím moc o Vaše názory a zkušenosti.
poslední menses mi začal 29.3. Cyklus mám pravidelný 28 dní, takže mi teď měl menses začít 26.4. dneska máme 29. a menses nikde. Dělala jsem si samozřejmě testík a nic. Myslíte, že je ještě brzo na test, nebo že fakt nejsem těhotná? Miminko bych moc chtěla
Kdy jste se testovali Vy a kdy byly testíky pozitivní?
Díky za pomoc a případnou podporu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1837
29.4.10 19:29

Zdar kočeno :wink:
možné je oboje. Pokud bys otěhotněla ke konci cyklu, tak by test ještě byl negativní, pokud bys měla ovulaci v půlce cyklu, tak už by se měla druhá čárka ukázat.
Já jsem v první těhu testovala asi 5 dní po vynechání MS a testík byl jasně pozitivní, u druhého těhotenství jsem byla nedočkavá a testovala jsem hned v den očekávané MS a už tam byla slaboučká druhá čárka.
Asi budeš muset ještě pár dní počkat a test pak zopakovat nebo si zajít na krev (lze bez doporučení od dr. ale musíš si to sama zaplatit - pár stovek).
Tady ti bohužel odpověď na to, jestli jsi nebo nejsi těhotná nikdo nedá.
Držím palce,
 Romana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
29.4.10 19:30

testuj dál, leckdo má // až po týdnu. estli máš jinak MS pravidelně, tak se nejspíš povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
29.4.10 19:38

Ahoj Míno,

pokud máš zpožděnou menstruaci a na testíku zatím nic není, tak ještě není nic ztraceno.
Záleží jaký druh testíku jsi měla - pokud v sobě najdeš trpělivost (vím, jak je to těžké) tak ještě počkej pár dnů a vyzkoušej otestovat znovu .
Můžeš si zajít taky do laboratoře, kde Ti jako samoplátci udělají testy na Hcg.
No a taky je tu možnost zajít ke gynekologovi - i když, pokud nemá dostatečně citlivý UTZ, tak ti zřejmě v takhle časném stádiu nepotvrdí těhotenství - nebo tam zavolej a domluv se s ním.

Moc bych Ti přála, aby to těhoteství bylo - když si ho přeješ!!!

Dej pak vědět, jak to dopadlo.Hodně štěstí :kytka: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.4.10 20:04

kočky díky za radu.
zkusím být trpělivá.
pořád si říkám, že snad mám i příznaky. Je mi od pondělka blbě. Nezvracím, ale je mi tak nějak šoufl. Skoro celej den. chodím pořád čůrat. v neděli a pondělí mě hrozně bolely prsa. teď už jen malinko na omak. ale co mě zaráží je bolení v podbřišku. Jako bych to měla dostat. To mám taky od pondělka. Sice to slábne, ale pořád tam ten pocit bolesti je a sem tam mě tam píchne. Jo a taky mám takový čirý výtok. Naprosto bezbarvý, ale na intimce mám furt vlhko. Jsem z toho Jaryn kočky. Fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
29.4.10 21:03

Já testovala pořád :o))) dokonce i nesmyslně před očekávanou ms, ale nakonec mi vyšel 3. den po očekávaným termínu :o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
29.4.10 21:14

Ewi, tři dny po očekávané MS? ty se mááááš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
30.4.10 07:46

JJ, v pátek jsem to měla dostat a v pondělí už tam byly // :-) Ale doktorka mi to potvrdila až za 14dní!!! katastrofa to vydržet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.4.10 09:52

já zas dneska negativní test a MS nikde… ach jo… dnes je to 4 den zpoždění. Myslíte, že je ještě naděje na //? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.4.10 19:59

BT

Holky, tak jsem si dnes zkusmo změřila BT v pochvě a byla 37,5. jinak bolesti břicha pořád, nevolnost pořád… a zpoždění pátý den. tak nevím. snad ano! byla bych happy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
30.4.10 20:12

Míno- a to měření si provedla ráno před vstanutím z postele? Jinak je to nesměrodatné. A pokud neměříš delší dobu tak taky nic moc. Jasné je, že šance je dokud se MS nedostaví, ale já mám příznaky těhu každý měsíc co se snažíme. My si to taky možná trochu namlouváme. Já když těhu byla tak jsem v době ms naopak žádné příznaky neměla. Ale určitě ti držím palce, ať to to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
30.4.10 20:23

Kači, ne, ráno ne… odpoledne jsem měřila… zkusím i ráno… to víš, tonoucí se stébla chytá…
je možné, že už si ty příznaky namlouvám… test mám negativní…
no uvidíme… měla jsem jít dnes na krev, ale v labině nešly počítače, tak prej v pondělí. nevím jak přežiju víkend…
A děkuju za držení palců… na oplátku držím já tobě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.5.10 17:06

byl tam duch

Ahojte kočky,

tak jsem si včera statečně a hrdinně slíbila, že žádné testování každý den. A ráno jsem byla moc statečná a test jsem si neudělala. Celej den mě ale hrozně píchá v podbřišku. Zvláště na pravé straně. Až mě bolí z toho v třísle. Krom toho jsem zjistila, že mi lezou prsa z podpsenky. Šla jsem to samozřejmě obhlídnout a mám je fakt větší a na nich modré žilky. To mě samozřejmě namotivovalo a udělala jsem si test. A byl tam slaboulilinký růžový proužeček. Teda doufám, že jsem si ho tam nevykoukala. Jsem dnes 34 DC a měla jsem to dostat v pondělí a dnes je sobota. Myslíte, že bych mohla být těhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
1.5.10 21:11

MÍNO NO JASNĚ!!!!! :-) no ono na příznaky jako nevolnost je teda dost brzo, ale to píchzání v podbřišku, to joooo :-) a hlavně: Pokud tam druhá čárka byla.. třeba i jen jako stín, tak je to prostě tak :-) jsi těhu!!!
Tak potichoučku gratuluju..
Já u první holčičky testovala ještě před očekávanou MS!! Asi 10 dní po ovu.. a taky už tam byl duch :-)
Tak testuj dál, čárka by měla sílit :_) jupííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
1.5.10 21:24

Silvi, díky… jen si tak říkám, že jsem si tu druhou / tam nevsugerovala jak hrozně jsem si ji přála… fakt to byl jen stíneček… ale jsem teprve 34 DC, tak snad ještě posílí čárečka jedna…
Jen mě děsí to bolení břicha a takové píchání a jako by tíha a taky mám pocit hrozného tepla v břiše… a prsa mi nějak nabobtnaly… úplně jsou na nich vidět žíly… tak snad si to jen nevsugerovávám, protože to tak moc chci…
každopádně díky moc za podporu Silvi… fakt dík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí