Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéééé, pššššt, ať to nezakřiknem
)
Taky jsem si myslela, že tam má ducha, testovala jsem se tenkrát v práci a MUSELA jsem se jít optat kolegyně, jestli to tam taky vidí a nebo jsem blázen
Tak zítra další test, to už půjde vidět, uvidíš, držím palce mooc!
Taky si říkám, že testovat dnes nebudu až zítra ať jí dám možnost zesílit čárečce ![]()
Míno, vypadá to nadějně. Moc držím palce, aby čárečka sílila. Dej pak vědět, ju?
jasně Romi, dneska jsem se radši netestovala… ve čtvrtek jsem objednaná k dr. tak už to nechám až na něm. držte mi holky moc palce ve čtvrtek. díky moc.
ahojky holky, tak jsem byla u dr. dneska. Řekla mi, že na UTZ není ještě nic vidět. Poslala mě na krev. Výsledek je 4,83. V labině mi řekli, že všechno pod 25 je negativní. ![]()
Jsem z toho smutná. Fakt jsem se těsila.
Ale koukala jsem samozřejmě na net na všelijaký ty tabulky HCG a přišlo mi, že to přece není negativní. Že by to mohl být i takový 2 - 3 týden ne? Přítel je teď často služebně pryč, takže jsme se v březnu tulili 13.3, 20.3. a 26.3. když opomenu tulení před 3 dny a včera teda. Jsem z toho jelen.
Holky prosím jestli s máte některá nějaké zkušenosti s HCG a můžete mi poradit tak budu moc vděčná.
Díky předem
Míno, já osobní zkušenost nemám, doktor mi krev na HCG nikdy nebral, ale je opravdu možné, žes otěhotněla až ke konci cyklu. Pokud chceš mít jistotu, tak si zajdi na krev ještě jednou v pondělí a budeš si jistá na 100%, pokud bys byla těhotná, za těch několik dní by musel být nárůst HCG hodně znatelný.
Držím palce, vím, co to je každý měsíc čekat…
Romi děkuju… mám to v plánu… to čekání mě fakt znervózňuje… jsem jako na trní…
To znám, ale neboj se, uteče to, do pondělka je už jen chvilka. Budu ti držet palce.
Romi děkuju moc… to jsou fakt stavy… toto chlap určitě nezažije…
No to je fakt, ale chlap pak zase nezažije, jaký to je, když nosíš miminko pod srdcem, cítíš každý pohyb… To čekání za to stojí.
R.
Safraporte… tak sem koukám a ono takovéhle zvěsti
a Míno, testovalas ještě??? Neznám žádný případ s falečně pozitivním testem!!!!! No držim palce a pěsti ![]()
S
Silvi, už se testovat normálně bojím, že tam nic nebude. Radši si zajdu v pondělí ještě jednou na krev. Pokud HCG nepoleze nahoru, tak je to v p…
vidíš.. já bych zatestovala.. fakt čárka se našvindlovat nedá.. ach jo.. no tak pak dej vědět..
Míno, dej zítra vědět, budu na tebe myslet a držet palce
A pokud se HCG nebude zvyšovat, tak budeš mít alespoň jistotu, pro mě byla ta nejistota vždycky nejhorší.
Mina…na zítra držím palce moc moc…vím,jaké to je testit a testit ![]()