Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přeju všem dobrý večer,
prosím prosím o vaši radu.
7.4. jsem odjela na služebku do zahraničí. bohužel jsem si zapomněla přibalit HA. Nechápu to jak se to mohlo stát. Takže jsem si nemohla 8.4. vzít tabletu č. 6. Domů jsem se vrátila 13.4. a na radu kamarádky si udělala ovu test. byl negativní. samozřejmě jsme se s přítelem ten večer tulili. a hned dvakrát.jak by ne po takovém odloučení
samozřejmě se mu „povedlo“ ejakulovat do mě. nestihl.
další tablety HA jsem si samozřejmě po příjezdu domů už nevzala. Stejně jsme chtěli v nejbližší době mimi, takže žádná křeč.
asi za týden mi začalo být divně od žaludku. Žádné zvracení, jen takové to zvedání kufru. Jako při kocovince. MS jsem měla dostat 26.4. 23.4., v den, kdy bych normálně měla brát poslední tabletu HA mě začaly neuvěřitelně bolet prsa a další den mi začaly i bolesti břicha jako před MS (při užívání HA jsem ale bolesti břicha ani prsou nemívala). MS se nedostavila do dnes. takže jsem tři dny ve skluzu. Prsa mě bolí dnes jak na dotek a v břiše mě občas píchne. Nevolno je mi pořád. Nezvracím, ale žaludek na vodě a zvedání kufru. Dělala jsem si mamatest, ten velký, plastový a nic. Myslíte si že můžu být těhu? Byla bych ráda, i když jsme plánovali vysadit HA až po dovolené. Ale fakt bych byla ráda.
Děkuju za radu holky ![]()
Ahoj, asi tě mojí reakcí nepotěším, ale u většiny HA se říká, že působí minimálně týden po vysazení, ale asi záleží na druhu, nevím, možná to jsou jen drby ![]()
Tak to jediný co ti teď poradím je, nějakej ten den počkej a žij v nejistotě a udělej si testík.
Asi to je u každé ženské jinak, sousedka HA vysadila a hned otěhotněla, ale já osobně jsem ji vysadila a dva měsíce nic ![]()
ale když byl test negativní? myslíš, že to bylo moc brzy na testování?
Nevím, nechci dělat chytrou, ale moc velký šance na mimi bych si nedávala ![]()
ach jo… no uvidíme. každopádně tobě moc moc moc držím palečky ať ti to brzo klapne ![]()
Já už teď momentálně mám měsíc do porodu ![]()
Podívej se na ten odkaz
A jinak bych asi chvilku počkala, všude doporučujou počkat s miminkem tři měsíce po vysazení kvůli možnýmu potratu
Renatko, ty se máááš… držím palce, ať je vše v pořádku ![]()
jo, asi si malinko počkáme a zkusíme to po té dovolené, to tak akorát vyjde na ty tři měsíce.
Ten odkaz jsem četla… díky
Co mám dělat, když MS nedostanu? Za jak dlouho mám jít k doktorovi? Dostanu nějakou vyvolávačku nebo tak něco?
zuzka.mamka píše:
tak to máš doma šikulu že mu to takhle pěkně ujíždí
K doktorovi běž klidně hned, to je na tobě, dá ti vyvolávačku a pokud nezabere, tak to máš jistý, bude z tebe mamina ![]()
kéž by, kéž by…
zajdu tam v pondělí… a nemůže se případnému mimi nic stát, když dostanu vyvolávačku?