Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zuzi, tak já zase dneska negativní a MS nikde. Zpoždění 4 dny. Myslíš, že je ještě šance na //? ach jo ![]()
Míno, Zuzi, já jsem byla ráno taky negativní. Dělala jsem si mamatest. už tomu moc nadějí nedávám. bříško bolí, blbě mi je, ale na testu ani duch. počkám ještě týden a půjdu k dr. na vyvolávačku.
mishelko, to já se teda zatím nevzdávám… naděje umírá poslední. držím ti moc palce a sobě taky, snad nám to klapne oběma.
holky každá žena to má jinak, tady je tolik diskuzí, že hoky měly negativní testy a přesto byly těhotné nevěš hlavu
když jsem objevila // hned jem letěla na gyndu, doktor mě vyštřil ale stejně mi řekl že je moc brzo že má prý akorát zvětšenou sliznici a na utz nic, takže mě objednal za 14 dní a to už jsem na utz viděla malinkatý kuřátko i ze srdíčkem:-)
![]()
držím moc palce aby jsme obě byly těhu
míno k doktorovi by se mělo chodit 14 dní vynechání ms, dřív to může být cokoliv nervy, stres apod, ale je mi jasný že tě stejě nic neuklidní, já si pamatuju jaká jsem byla já nervóza, ted už se nad tím usmívám, ale vzpomínám si že jsem nemohla ani pořádně spát:-)
zuzi díky… já už jsem pročetla snad všechny diskuze co tu byly, takže se nevzdávám…jsem „teprve“ 33 den cyklu a mám „teprve“ 4 dny zpoždění. Tak snad to klapne.
každopádně zuzi díky moc za podporu…
já jsem právě volala do laborky, jestli mi vezmou krev… jo vezmou, v pondělí. nejdou jim počítače!! sakraaaaaa
už jsem mohla mít jistotu!!