Kdy testovat při zpoždění MS?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20807
9.5.10 12:55

Přesně Romy jak říkáš… nejhorší je ta nejistota. Kdybych věděla, že nejsem tak zatlačím na dr. ať mi ďobne vyvolávačku, ať ta potvora červená dorazí a můžeme se snažit dál. Ale toto čekání mě fakt štve. Už jsem 42 DC!!! Zpoždení mám 2 týdny… tak tam zítra naběhnu a to by byl čert abych se nedozvěděla, jak to je.
Jinak všem děkuju za držení palců a zítra jak budu mít výsledky hned dám vědět co a jak…
Ještě jednou kočky díky moc :kytka:
 Mína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.10 13:12

Romy, holky, tak bohužel to nedopadlo. Byla jsem ráno na krvi a HCG 0. Mám počkat do konce týdne a pokud nedorazí MS přijít na vyvolávačku. :cry:
Každopádně díky za podporu holky… moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
10.5.10 14:04

Míno, to je mi líto :cry:
Tak snad příště… Budu ti držet palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20807
10.5.10 14:25

Romy, děkuju… teď si dáme malinko pauzičku přes léto a po dovolence se na to vrhneme… a třeba se zadaří i dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
24.5.10 09:11

:-( no tak ale příště to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.10.12 13:53

Těhu???

Ahojda holky, čtu si tady váš babinec a ted mám lufta jít do lékarny pro testík, že budu pak taky sklamaná, snažíme se o druhé dítko, mám spoždění dnes 3den u mě je to dost, protože tohle já neznám padne 28den a já to mám a najednou nic tak si říkám, že by? :) Mám zvláštní bolest v pod bříšku není to jako, když to mám dostat fakt je to nepopsatelný tak odpo chci pro testík ale jak říkám strach je velkej, že mi to nic neukáže a bude jen panika:(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
2.10.12 13:55
@ninuska100 píše:
Ahojda holky, čtu si tady váš babinec a ted mám lufta jít do lékarny pro testík, že budu pak taky sklamaná, snažíme se o druhé dítko, mám spoždění dnes 3den u mě je to dost, protože tohle já neznám padne 28den a já to mám a najednou nic tak si říkám, že by? :) Mám zvláštní bolest v pod bříšku není to jako, když to mám dostat fakt je to nepopsatelný tak odpo chci pro testík ale jak říkám strach je velkej, že mi to nic neukáže a bude jen panika:(((
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
28.3.17 14:59

Čauky ženy snažíme se o druhé mimčo :) v pátek sem měla dostat MS a nic… testy neg.:-/ bolesty v podbříšku jsou ale takové jine :nevim: týden před MS mě bylo na zvracení i do teď občas sem hrozně unavená že bych prospala celou noc a půl dne :lol: nevím co bych snědla mám nafouklé břicho jak ve 4 měsíci těhu :lol: často chodím čůrat..bolí mě záda v kříží a mám bílý výtok..všude pupínky jak kdybych šla zas do puberty :lol: mám 28DC nikdy zpoždění..minulej měsíc zpožděná ale to bylo nervama a to 3 den došle.. Sex mame každý 2 den i 2× :) Myslíte že se poštěstilo a na test je brzo? :think: testy s jednou čárkou jsou šílený :( kdyby aspoň ten doušek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
28.3.17 16:46

@niskey Počkala bych týden a kdyby nic, pak bych se objednala k dr. Trpělivost přináší růže. Může to vyjít a nebo ne. Jinak ty příznaky se mi moc nezdají, že by byly takto všechny v takové míře najednou, zvláštní…Třeba je to PMS, počkej uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí