Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Přesně Romy jak říkáš… nejhorší je ta nejistota. Kdybych věděla, že nejsem tak zatlačím na dr. ať mi ďobne vyvolávačku, ať ta potvora červená dorazí a můžeme se snažit dál. Ale toto čekání mě fakt štve. Už jsem 42 DC!!! Zpoždení mám 2 týdny… tak tam zítra naběhnu a to by byl čert abych se nedozvěděla, jak to je.
Jinak všem děkuju za držení palců a zítra jak budu mít výsledky hned dám vědět co a jak…
Ještě jednou kočky díky moc ![]()
Mína
Romy, holky, tak bohužel to nedopadlo. Byla jsem ráno na krvi a HCG 0. Mám počkat do konce týdne a pokud nedorazí MS přijít na vyvolávačku. ![]()
Každopádně díky za podporu holky… moc ![]()
Romy, děkuju… teď si dáme malinko pauzičku přes léto a po dovolence se na to vrhneme… a třeba se zadaří i dřív…
Ahojda holky, čtu si tady váš babinec a ted mám lufta jít do lékarny pro testík, že budu pak taky sklamaná, snažíme se o druhé dítko, mám spoždění dnes 3den u mě je to dost, protože tohle já neznám padne 28den a já to mám a najednou nic tak si říkám, že by?
Mám zvláštní bolest v pod bříšku není to jako, když to mám dostat fakt je to nepopsatelný tak odpo chci pro testík ale jak říkám strach je velkej, že mi to nic neukáže a bude jen panika:(((
@ninuska100 píše:
Ahojda holky, čtu si tady váš babinec a ted mám lufta jít do lékarny pro testík, že budu pak taky sklamaná, snažíme se o druhé dítko, mám spoždění dnes 3den u mě je to dost, protože tohle já neznám padne 28den a já to mám a najednou nic tak si říkám, že by?Mám zvláštní bolest v pod bříšku není to jako, když to mám dostat fakt je to nepopsatelný tak odpo chci pro testík ale jak říkám strach je velkej, že mi to nic neukáže a bude jen panika:(((
Čauky ženy snažíme se o druhé mimčo
v pátek sem měla dostat MS a nic… testy neg.:-/ bolesty v podbříšku jsou ale takové jine
týden před MS mě bylo na zvracení i do teď občas sem hrozně unavená že bych prospala celou noc a půl dne
nevím co bych snědla mám nafouklé břicho jak ve 4 měsíci těhu
často chodím čůrat..bolí mě záda v kříží a mám bílý výtok..všude pupínky jak kdybych šla zas do puberty
mám 28DC nikdy zpoždění..minulej měsíc zpožděná ale to bylo nervama a to 3 den došle.. Sex mame každý 2 den i 2×
Myslíte že se poštěstilo a na test je brzo?
testy s jednou čárkou jsou šílený
kdyby aspoň ten doušek ![]()
@niskey Počkala bych týden a kdyby nic, pak bych se objednala k dr. Trpělivost přináší růže. Může to vyjít a nebo ne. Jinak ty příznaky se mi moc nezdají, že by byly takto všechny v takové míře najednou, zvláštní…Třeba je to PMS, počkej uvidíš.