Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak nevim dneska mi bylo zas celej den blbe… od 10.00 jako kdyz je vam nevolno v aute - to se dalo, ale krize od 4h odpoledne. To jsem stale odmerovala jak daleko je to na zachod a jestli tam pripadne dobehnu vcas
Nastesti sem to ustala ale lepe se mi udelalo az po veceri! Dneska uz me ani neboli bricho jen ty pocity na zvraceni pretrvavaji. Tak nevim nevim co si o tom mam myslet. Uz je to treti den a porad horsi…
O vikendu si udelam test i kdyz vim ze je brzy, ale nemuzu si pomoct
![]()
Dobry den ,chci jse vas zeptat ,z partnerem jse snazime o miminko a mam pocit ze tentokrat nam to vislo,asi 10 dni pred Menstruaci jse do mne pri milovany udelal .menstruace jse mi dostavila o 2 dni dříve .Po tidnu jsem citela divne krece pod brichem boli mne casto na leve strane nekdy i na prave ale malo kdy ..Chodim castej na wc .prez noc i tři krat. Mám bili husty vítok .boli mne zada co jse mi nestava .Mivam bolesti hlavy prez noc jse nekolik krat probudim . Prosim poradte jsou tou Tři tidny co mi je tak nevolno
Dobry den mela sem prvy sex pred 3 dny beru antikoncepce uz 8 mesicu. Pritel se do me udelal.Hned vecer sej se probudila a mela sem neprijemny pocit v zaludku jako by uzko a prestala sek miz chut k jidlu ubec. nejim…muzu byt tehotna??