Mohu cítit těhotenství už tři dny po aktu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
779
6.5.10 20:24

Tak nevim dneska mi bylo zas celej den blbe… od 10.00 jako kdyz je vam nevolno v aute - to se dalo, ale krize od 4h odpoledne. To jsem stale odmerovala jak daleko je to na zachod a jestli tam pripadne dobehnu vcas :poblion: Nastesti sem to ustala ale lepe se mi udelalo az po veceri! Dneska uz me ani neboli bricho jen ty pocity na zvraceni pretrvavaji. Tak nevim nevim co si o tom mam myslet. Uz je to treti den a porad horsi… :?: O vikendu si udelam test i kdyz vim ze je brzy, ale nemuzu si pomoct :nevim: :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romulli
15.5.12 23:31

Ahoj

Dobry den ,chci jse vas zeptat ,z partnerem jse snazime o miminko a mam pocit ze tentokrat nam to vislo,asi 10 dni pred Menstruaci jse do mne pri milovany udelal .menstruace jse mi dostavila o 2 dni dříve .Po tidnu jsem citela divne krece pod brichem boli mne casto na leve strane nekdy i na prave ale malo kdy ..Chodim castej na wc .prez noc i tři krat. Mám bili husty vítok .boli mne zada co jse mi nestava .Mivam bolesti hlavy prez noc jse nekolik krat probudim . Prosim poradte jsou tou Tři tidny co mi je tak nevolno

• Citovat
  • Upravit
Martina356
16.4.13 14:17

Dobry den mela sem prvy sex pred 3 dny beru antikoncepce uz 8 mesicu. Pritel se do me udelal.Hned vecer sej se probudila a mela sem neprijemny pocit v zaludku jako by uzko a prestala sek miz chut k jidlu ubec. nejim…muzu byt tehotna??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex