Poraďte mi, kdy budu mít ovulaci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.5.10 11:39

poradtemi

prosim poradtemi ms.jsem dostala 2.5 kdy budu mit ovulaci vydyzdy mi to vynde jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13943
3.5.10 11:43

TO záleží na tom jak dlouhý máš cyklus, jak dlouhé krvácení, jak pravidelný ten cyklus máš.. takhle po netu se asi spolehlivé rady nedočkáš. Já třeba jsem na stanovení ovulace používala Lady Q, dělá se to ze slin, stojí to asi pětistovku a máš to na furt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.5.10 11:52
matysek 1985 píše:
prosim poradtemi ms.jsem dostala 2.5 kdy budu mit ovulaci vydyzdy mi to vynde jinak

Nedá mi to - prosímtě, přečetla sis po sobě svůj dotaz? Vždyť je skoro nesrozumitelný - pro upřesnění, nejde mi o chyby, to opravdu ne. Jde o to, že když se na něco ptám, měla bych se alespoň trochu snažit, aby bylo pochopitelné oč vlastně jde.
To, že věta začíná velkým písmenem, pozdrav a třeba poděkování přece není není o chybách, ale o obecné slušnosti. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
3.5.10 11:56

nikto Ti nedokaze predpovedat ovulaciu vopred.
existuju rozne metody, viac ci menej spolahlive, na urcenie plodnych dni, ale ziadna nie je 100%. najistejsie je tulit sa kazde dva dni.
alebo potom vyskusat ovulacny mikroskop, ci ovulacne testy, ale sami o sebe moc vypovednu hodnotu nemaju. treba sledovat plodny hlien, zmeny na krcku, pripadne merat bazalnu teplotu na spatne potvrdenie ovulacie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí