Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
prosim poradtemi ms.jsem dostala 2.5 kdy budu mit ovulaci vydyzdy mi to vynde jinak
TO záleží na tom jak dlouhý máš cyklus, jak dlouhé krvácení, jak pravidelný ten cyklus máš.. takhle po netu se asi spolehlivé rady nedočkáš. Já třeba jsem na stanovení ovulace používala Lady Q, dělá se to ze slin, stojí to asi pětistovku a máš to na furt.
matysek 1985 píše:
prosim poradtemi ms.jsem dostala 2.5 kdy budu mit ovulaci vydyzdy mi to vynde jinak
Nedá mi to - prosímtě, přečetla sis po sobě svůj dotaz? Vždyť je skoro nesrozumitelný - pro upřesnění, nejde mi o chyby, to opravdu ne. Jde o to, že když se na něco ptám, měla bych se alespoň trochu snažit, aby bylo pochopitelné oč vlastně jde.
To, že věta začíná velkým písmenem, pozdrav a třeba poděkování přece není není o chybách, ale o obecné slušnosti. ![]()
nikto Ti nedokaze predpovedat ovulaciu vopred.
existuju rozne metody, viac ci menej spolahlive, na urcenie plodnych dni, ale ziadna nie je 100%. najistejsie je tulit sa kazde dva dni.
alebo potom vyskusat ovulacny mikroskop, ci ovulacne testy, ale sami o sebe moc vypovednu hodnotu nemaju. treba sledovat plodny hlien, zmeny na krcku, pripadne merat bazalnu teplotu na spatne potvrdenie ovulacie.