Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojky .Holky nevíte nahodou co to znamena když ovulace proběhla 20.9 v ten den i tuleníčko
a od ty doby je čípek pořád skoro úplne v zádu skoro na něj nedošáhnu a je tvrdy. ten otvor v něm nedokažu posoudit protože prej ženy po porodu nebo poumělem přerušeni(muj případ před 5 lety) ho maji jiny.mam zhruba tak 4 dny před menstruaci ale doufam že mrcha nedorazí.Bt už 3 dny 37,2 nebo 37. kujuuuuu za připadne odpovedi ![]()
michaellevik píše:
ahojky .Holky nevíte nahodou co to znamena když ovulace proběhla 20.9 v ten den i tuleníčkoa od ty doby je čípek pořád skoro úplne v zádu skoro na něj nedošáhnu a je tvrdy. ten otvor v něm nedokažu posoudit protože prej ženy po porodu nebo poumělem přerušeni(muj případ před 5 lety) ho maji jiny.mam zhruba tak 4 dny před menstruaci ale doufam že mrcha nedorazí.Bt už 3 dny 37,2 nebo 37. kujuuuuu za připadne odpovedi
Já ho mám od ovu až do dne ms stejný. takže já bych nepoznala nic
Ja ho mela jednou taky tak a tehotentstvi z toho nebylo
ale co neni muze u jineho byt.
V tehu jsem ho mela nizko a mekci.
Říká se, že v těhotenství je na pohmat měkký a přirovnávají ke rtu
Já jsem to měla stejně jako ty, ale bohužel těhotná nejsem:( On může klidně změknout a posunout se dopředu v den MS
podle mé zkušenosti…
no slyšela jsem že ten čípek kolikrat vubec neodpovídal tomu co se v tele ženy odehravalo. asi na nej moc koukat nebudu at mě to nemate a hotovo ![]()