Cyklus a šance na otěhotnění

888
28.9.11 10:57

Poraďte mi prosím..

Ahoj všem. :mavam:
Obracím se na Vás s prosbou o radu. S přítelem se snažíme o miminko. V květnu jsem vysadila HA a trápí mě můj cyklus a šance na otěhotnění. Ve zkratce jsem Vám vypsala, jak můj cyklus probíhá…
6/11 - mi přišla menstruace 21.6. - 30.6.. (10dní)
7/11 - 22.7. - 2.8 (11 dní)
8/11 - 18.8. - 1.9 (15 dní)
9/11 - 20.9. - stále probíhá.

Otěhotnět se stále nedaří a nevím zda u mě vlastně probíhá ovulace, tím jak mám cykly blízko u sebe… :nevim: Jestliže se nepletu tak v době, kdy má probíhat ovulace, tak já mám stále menstruaci. Mám jít za Dr. aby mi dal nějaký lék na srovnání? nebo to mám nechat pavat a čekat až se to srovná a třeba se zadaří? Tudíž jsem z toho opravdu jelen. :-P
Předem Vám moc děkuji za každou reakci. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3332
28.9.11 11:00

Já bych šla rozhodně za doktorem, jinak bys taky mohla čekat pěkně dlouho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28953
28.9.11 11:01

ahoj, já být tebou bych si k tomu doktorovi zašla, menstruaci máš opravdu strašně dlouhou. Jinak ta ovulace nemusí být vůbec v půlce cyklu, já ji měla až 23. den:) ze 30. Zkus se poradit s doktorem i o ovulaci, za to nic nedáš:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 11:08

Děkuju že mi radíte. Dr. má dovču, tak za ním zajdu až mu skončí dovolená a mě skončí menzes a snad to bude brzo, protože mi příjde, že nic jinýho nedělám než menstruuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.9.11 11:10

pojaké dobe ti chodí ms,jak dlouhý je cyklus, tydny co vypisuješ je ze začátku jen špinení nebo už jasná krev??nebo je špinení nakonci,nebo je krev celou tu dobu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 11:11
Peczka píše:
klarucha píše:
Děkuju že mi radíte. Dr. má dovču, tak za ním zajdu až mu skončí dovolená a mě skončí menzes a snad to bude brzo, protože mi příjde, že nic jinýho nedělám než menstruuju. :lol:
No to se ti nedivím mě to stačí na 4 dny :lol:

4 dny znám jen při antikoncepci a to bylo bájo :pankac: Zajdu tam a určitě dám vědět… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 11:19
petra.lovosice píše:
pojaké dobe ti chodí ms,jak dlouhý je cyklus, tydny co vypisuješ je ze začátku jen špinení nebo už jasná krev??nebo je špinení nakonci,nebo je krev celou tu dobu??

6/11 - od prvního dne krev poslední 3 dny špinění (21.6-30.6) 7/11po 24 dnech přišla menstruace tj. 23.7 - 2.8.. po celou dobu jen krev. Ještě v srpnu 8/11 mi přišla menstrace po 16 dnech z toho 4 dny špinění 12 dnů menzes. 9/11 menstruace přišla po 19 dnech 2 dny špinění od 20.9. a menstruace stále trvá.
Snad jsem to vypsala srozumitelně. :nevim: ale děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 11:20
Peczka píše:
ja už HA neberu od listopadu 2010, tak už se mi to spravilo naštěstí. Jen už aby se zadařilo :roll: Držím palce at to není nic co by se muselo dlouho spravovat
Peczka píše:
ja už HA neberu od listopadu 2010, tak už se mi to spravilo naštěstí. Jen už aby se zadařilo :roll: Držím palce at to není nic co by se muselo dlouho spravovat

No taky doufám, že se co nejdříve zadaří a Vám přeju hodně štěstí ať se co nejrychleji zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
28.9.11 11:21

budeš muset k dr,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
28.9.11 11:23

tělo se vrací do normálu i rok po vysazení HA. Já to tak měla a otěhotněla jsem asi 4 měsíce poté co se mi po roce upravil cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 11:30
petra.lovosice píše:
budeš muset k dr,

Dobře děkuju..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 11:31
ygreen píše:
tělo se vrací do normálu i rok po vysazení HA. Já to tak měla a otěhotněla jsem asi 4 měsíce poté co se mi po roce upravil cyklus.

Vím, že to není hned, ale zajdu k Dr. a snad si se mnou poradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.9.11 12:03

Cyklus máš pravidelný, což je dobře, počítá se od prvního dne menses do prvního dne dalších menses, což u tebe je cyklus 28-30dní. Problém je tak dlouhé krvácení, možná i ovulace probíhá, ale vzhledem k dlouhému cyklu bych to viděla na nízkou sliznici, tím pádem se nemá prcek kde chytnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 12:45
jowana píše:
Cyklus máš pravidelný, což je dobře, počítá se od prvního dne menses do prvního dne dalších menses, což u tebe je cyklus 28-30dní. Problém je tak dlouhé krvácení, možná i ovulace probíhá, ale vzhledem k dlouhému cyklu bych to viděla na nízkou sliznici, tím pádem se nemá prcek kde chytnout..

Děkuju za radu. bez Dr. se asi neobejdu :think: Hned po skončení tam běžím a dám zprávu, jak jsem dopadla. O nízké sliznici mi říkal prvně, jelikož něvěděl jestli mi má dát vyvolávací injekci. To, že bych měla nízkou sliznici se dá nějak srovnat aby se mimísek měl možnost uchytit? Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.9.11 20:30

Dá, dávají se estrogeny v první fázi cyklu, ale na každého to funguje jinak..všeobecně se říká, ře růst se ovlivňuje celkem těžko, ale pokud by to bylo u tebe „jen“ tou délkou krvácení, tak by to asi pomoct mohlo..ale to určitě líp poradí Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí