Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všem. ![]()
Obracím se na Vás s prosbou o radu. S přítelem se snažíme o miminko. V květnu jsem vysadila HA a trápí mě můj cyklus a šance na otěhotnění. Ve zkratce jsem Vám vypsala, jak můj cyklus probíhá…
6/11 - mi přišla menstruace 21.6. - 30.6.. (10dní)
7/11 - 22.7. - 2.8 (11 dní)
8/11 - 18.8. - 1.9 (15 dní)
9/11 - 20.9. - stále probíhá.
Otěhotnět se stále nedaří a nevím zda u mě vlastně probíhá ovulace, tím jak mám cykly blízko u sebe…
Jestliže se nepletu tak v době, kdy má probíhat ovulace, tak já mám stále menstruaci. Mám jít za Dr. aby mi dal nějaký lék na srovnání? nebo to mám nechat pavat a čekat až se to srovná a třeba se zadaří? Tudíž jsem z toho opravdu jelen. ![]()
Předem Vám moc děkuji za každou reakci. ![]()
Já bych šla rozhodně za doktorem, jinak bys taky mohla čekat pěkně dlouho ![]()
ahoj, já být tebou bych si k tomu doktorovi zašla, menstruaci máš opravdu strašně dlouhou. Jinak ta ovulace nemusí být vůbec v půlce cyklu, já ji měla až 23. den:) ze 30. Zkus se poradit s doktorem i o ovulaci, za to nic nedáš:)
Děkuju že mi radíte. Dr. má dovču, tak za ním zajdu až mu skončí dovolená a mě skončí menzes a snad to bude brzo, protože mi příjde, že nic jinýho nedělám než menstruuju. ![]()
pojaké dobe ti chodí ms,jak dlouhý je cyklus, tydny co vypisuješ je ze začátku jen špinení nebo už jasná krev??nebo je špinení nakonci,nebo je krev celou tu dobu??
Peczka píše:klarucha píše:No to se ti nedivím mě to stačí na 4 dny
Děkuju že mi radíte. Dr. má dovču, tak za ním zajdu až mu skončí dovolená a mě skončí menzes a snad to bude brzo, protože mi příjde, že nic jinýho nedělám než menstruuju.
4 dny znám jen při antikoncepci a to bylo bájo
Zajdu tam a určitě dám vědět… ![]()
petra.lovosice píše:
pojaké dobe ti chodí ms,jak dlouhý je cyklus, tydny co vypisuješ je ze začátku jen špinení nebo už jasná krev??nebo je špinení nakonci,nebo je krev celou tu dobu??
6/11 - od prvního dne krev poslední 3 dny špinění (21.6-30.6) 7/11po 24 dnech přišla menstruace tj. 23.7 - 2.8.. po celou dobu jen krev. Ještě v srpnu 8/11 mi přišla menstrace po 16 dnech z toho 4 dny špinění 12 dnů menzes. 9/11 menstruace přišla po 19 dnech 2 dny špinění od 20.9. a menstruace stále trvá.
Snad jsem to vypsala srozumitelně.
ale děkuju za rady
Peczka píše:
ja už HA neberu od listopadu 2010, tak už se mi to spravilo naštěstí. Jen už aby se zadařiloDržím palce at to není nic co by se muselo dlouho spravovat
Peczka píše:
ja už HA neberu od listopadu 2010, tak už se mi to spravilo naštěstí. Jen už aby se zadařiloDržím palce at to není nic co by se muselo dlouho spravovat
No taky doufám, že se co nejdříve zadaří a Vám přeju hodně štěstí ať se co nejrychleji zadaří ![]()
tělo se vrací do normálu i rok po vysazení HA. Já to tak měla a otěhotněla jsem asi 4 měsíce poté co se mi po roce upravil cyklus.
ygreen píše:
tělo se vrací do normálu i rok po vysazení HA. Já to tak měla a otěhotněla jsem asi 4 měsíce poté co se mi po roce upravil cyklus.
Vím, že to není hned, ale zajdu k Dr. a snad si se mnou poradí…
Cyklus máš pravidelný, což je dobře, počítá se od prvního dne menses do prvního dne dalších menses, což u tebe je cyklus 28-30dní. Problém je tak dlouhé krvácení, možná i ovulace probíhá, ale vzhledem k dlouhému cyklu bych to viděla na nízkou sliznici, tím pádem se nemá prcek kde chytnout..
jowana píše:
Cyklus máš pravidelný, což je dobře, počítá se od prvního dne menses do prvního dne dalších menses, což u tebe je cyklus 28-30dní. Problém je tak dlouhé krvácení, možná i ovulace probíhá, ale vzhledem k dlouhému cyklu bych to viděla na nízkou sliznici, tím pádem se nemá prcek kde chytnout..
Děkuju za radu. bez Dr. se asi neobejdu
Hned po skončení tam běžím a dám zprávu, jak jsem dopadla. O nízké sliznici mi říkal prvně, jelikož něvěděl jestli mi má dát vyvolávací injekci. To, že bych měla nízkou sliznici se dá nějak srovnat aby se mimísek měl možnost uchytit? Děkuju ![]()
Dá, dávají se estrogeny v první fázi cyklu, ale na každého to funguje jinak..všeobecně se říká, ře růst se ovlivňuje celkem těžko, ale pokud by to bylo u tebe „jen“ tou délkou krvácení, tak by to asi pomoct mohlo..ale to určitě líp poradí Dr.