Cyklus a šance na otěhotnění

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9578
28.9.11 12:03

Cyklus máš pravidelný, což je dobře, počítá se od prvního dne menses do prvního dne dalších menses, což u tebe je cyklus 28-30dní. Problém je tak dlouhé krvácení, možná i ovulace probíhá, ale vzhledem k dlouhému cyklu bych to viděla na nízkou sliznici, tím pádem se nemá prcek kde chytnout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
28.9.11 12:45
jowana píše:
Cyklus máš pravidelný, což je dobře, počítá se od prvního dne menses do prvního dne dalších menses, což u tebe je cyklus 28-30dní. Problém je tak dlouhé krvácení, možná i ovulace probíhá, ale vzhledem k dlouhému cyklu bych to viděla na nízkou sliznici, tím pádem se nemá prcek kde chytnout..

Děkuju za radu. bez Dr. se asi neobejdu :think: Hned po skončení tam běžím a dám zprávu, jak jsem dopadla. O nízké sliznici mi říkal prvně, jelikož něvěděl jestli mi má dát vyvolávací injekci. To, že bych měla nízkou sliznici se dá nějak srovnat aby se mimísek měl možnost uchytit? Děkuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
28.9.11 20:30

Dá, dávají se estrogeny v první fázi cyklu, ale na každého to funguje jinak..všeobecně se říká, ře růst se ovlivňuje celkem těžko, ale pokud by to bylo u tebe „jen“ tou délkou krvácení, tak by to asi pomoct mohlo..ale to určitě líp poradí Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
3.8.20 14:45

Prosím o radu - za předpokladu, že cyklus bude 28dní, je možné otěhotnět 11DC? Ovulaci na sobě vůbec nepoznám a poslední sex byl právě 11DC…do MS mám ještě daleko, takže testovat rozhodně nebudu dříve jak v termínu MS, kdyby náhodou nedošla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4129
3.8.20 14:48

@Salorka Tak možné to samozřejmě je. I kdyby nebyla ovulace přesně 11 DC, tak si tam ty spermie mohli počkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.8.20 14:54

U průměrného cyklu a průměrné eny jsou v tuto dobu plodné dny. Takže ano.

• Citovat
  • Upravit
6594
3.8.20 15:33

Holky, děkuju. Jsem po ZT v 11tt, tak uvidíme :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat