Posunula se i ovulace?

Anonymní
27.9.11 21:22

Posunula se i ovulace ?

Zdravím Vás, minulý měsíc jsem vysadila antikoncepci o týden dřív, protože jsem jela na dovolenou. Antikoncepci jsem poté dobrala a poslední MS jsem měla 13.9., od té doby už ji neberu. Můj dotaz tedy zní, ačkoliv bych dle výpočtů měla mít ovulaci právě teď, ale test je negativní - i přes citlivé bradavky a bolest podbřišku - je možné že jsem měla ovulaci před týdnem díky posunuté menstruaci ? Doufám, že můj dotaz není zmatený a mockrát děkuji za odpovědi :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
27.9.11 21:26

citlivé bradavky a spol mužeš mít i kvuli vysazení antikoncepce. Ovulace muže přijít ale i nemusí. Docela sis to zamotala 8-o ten poslední týden, jak jsi dobírala antinu, na to ses měla už vykašlat, pokud jsi ji chtěla uplně vysadit :mrgreen: muže to chvíli trvat než se cyklus ustálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101795
27.9.11 21:33

Nějak nechápu jak si brala nebo nebrala tu antikoncepci, nicméně po vysazení antikoncepce nemáš podle čeho počítat kdy by měla ovulace být, když nevíš jak dlouhý budeš mít cyklus, případně nemusí být vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.11 21:38

Nee měla jsem MS před dovolenou a pak brala normálně další tři plata a pak vysadila :mrgreen: Asi se bude muset dát nejdříve dohromady tělo po vysazení a pak až se budu sledovat ale děkuji za reakce :wink:
autorka

• Citovat
  • Upravit
4880
27.9.11 22:06

Takový příznaky můžeš mít kliidně i 2-3 měsíce po vysazení, to je normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
28.9.11 10:17

Pokud chceš zjistit kdy je ovulace, tak jedině dle testů a nebo měřením BT, každopádně všecko musíš vysledovat nejdřív podle délky cyklu, takže je to na dlouho. Pokud se snažíte o mimčo. Já u prvního vysazení nic nesledovala a nechávala osudu, no vyšlo to hned a stačilo k tomu se 2× zatulit, jinak o ovulaci jsem neměla ani páru. U druhého vysazení jsem měřila BT a ovu testy, první cyklus byl 30 dní, no a když jsem si vysledovala v prvním ovu, tak ve druhém přišla o den dřív, no další už nebylo třeba, takže budeš muset počkat a sledovat dýl a nebo to nechat náhodě. Někdo má po vysazení problém s návratem ovulace a komplet ustálení cyklu a někdo jako já s tím problém nemá vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí