Delší cesta s batoletem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17
5.6.16 21:45

Delší cesta s batoletem

Ahojky,
nemáte prosím někdo tip na zábavu pro 17m batole na cestu v autě? Plánujeme delší cestu
a obávám se, že to nebude tak v poho jako před rokem :,( Dnes jsme se vrátili od tchýně cesta trvá cca 3 hodiny a dost se malej vztekal, i přes to, že jsme měli s sebou hračky a pet lahvi na šroubování, vše oblíbené.
Porídili jsme magnetickou tabulku a nic mě nenapadá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4984
5.6.16 21:49

Jet v dobe kdy spi. Po obede, nebo k veceru a pak jen prenest do postele. Na zabavu pohadky v tabletu a hodne jidla. Knizky, pastelky a papiry, auta, panenku, kostky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
5.6.16 21:50

Mě napadá dětský tablet. Sama je nemám ráda, syna ještě pár let takových věcí ráda ušetřím, ale na cestu na dovolenou mi přijde jako vhodné zabavení. To je taková fakt nouzovka, když ho normálně nemá, mohlo by to být vzrůšo. Taky by se dal připevnit na sedadlo před ním a pustit pohádka. :) Kdybych jela/jezdila delší trasy, asi bych ho pro ten účel pořídila.
Ještě mě napadá, jestli má rád auta, pořídit hrací volant, takový jako má vepředu táta/máma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4454
5.6.16 21:51

Nejlepší je cestu naplánovat na noc, aby dítě spalo. Jinak vzít třeba něco nového, co ještě nezná, nějakou hru. My se jistili pro případ nouze pohádkami na DVD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
5.6.16 21:56

Jet na spaní, u nas nic jiného nefunguje. A zpívání, to ho baví poslouchat, tablet s pohádkama ho vůbec netankuje :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
5.6.16 21:57

@ivetgigi teď jsme se vrátili z Chorvatska. Jedná cesta na noc a druhá sice přes den, ale tablet nás zachránil v zácpě. Nahrála jsem tam všechny krtky a Pepiny. Doporučuju ale kdyztak pohádky, co dítě zná. Kamarádi nahráli Krtka a holka na to koukala jak puk, poprvé, nevěděla a nelíbilo se jí to. Máma ji to musela komentovat a šlo to. :zed: jinak jsem hodně zpívala, dělaly jsme všechny možn rikanky atd a s mužem hráli na mrkanou ;) plus nějaká oblíbená knížka menšího formátu, různorodý zobaci svačinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
5.6.16 22:00

Jet v době spánku, případně spojit cestu s nějakým vyletem/vyblbnutim na hristi. Dite pak bude rado, ze zase muze drepet v aute a znovu to pripadne zalomit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
5.6.16 22:01

Taky nás čekají za týden 4 hodiny, pak procházka, a pak hodina, a další den s pauzou tak 3 hodiny(tatry s přespáním v Beskydech). a pojedeme brzo ráno, a doufám, že ty 4h prospí, auto moc nemusí. on je naštěstí zvyklej vstávat tak v 10-12h ráno, a spát chodí okolo 23-půlnoci, takže v půl 6 ho vzbudím, po 6 vyrazíme(to mám vysněný, je mi jasný, že moc před 7 nevyrazíme :roll: :jazyk: ),a doufám, že ty 4 hodiny bude spát. tablet, jak tu padlo, ten by po půlhodině letěl, a jeikož jsou vzadu 3 děti, a my dospělí vpředu, tak by mu ho neměl kdo vzít, až se s ním bude chystat praštit, takže by to nepřežil(ten tablet :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.16 22:06
@slavuska1 píše:
Taky nás čekají za týden 4 hodiny, pak procházka, a pak hodina, a další den s pauzou tak 3 hodiny(tatry s přespáním v Beskydech). a pojedeme brzo ráno, a doufám, že ty 4h prospí, auto moc nemusí. on je naštěstí zvyklej vstávat tak v 10-12h ráno, a spát chodí okolo 23-půlnoci, takže v půl 6 ho vzbudím, po 6 vyrazíme(to mám vysněný, je mi jasný, že moc před 7 nevyrazíme :roll: :jazyk: ),a doufám, že ty 4 hodiny bude spát. tablet, jak tu padlo, ten by po půlhodině letěl, a jeikož jsou vzadu 3 děti, a my dospělí vpředu, tak by mu ho neměl kdo vzít, až se s ním bude chystat praštit, takže by to nepřežil(ten tablet :lol: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
5.6.16 22:10

Tablet mě napadl taky, ale pohádky ho moc neberou :,( Na noc pojedeme, ale jestli bude spát to netuším. Svačinky vymyslím a asi něco nového na způsob tabletu :) Dneska mrskal skoro se vším na zem, tak uvidíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
5.6.16 22:12

Měla jsem v autě uvázanou stuhu od okýnka k okýnku a na ní navěšené různé hračky, to děti celkem zabavilo. Pak takové ty kreslící tabulky, živá abeceda (http://dino.cz/…ucna-tabulka …i když mám děti také ještě malé, tak je to strašně baví), pak u nás vždycky na dlouho zabaví jídlo a když je nejhůř tak taky ty pohádky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
5.6.16 22:13

My na cestu do Italie meli detsky tablet a takovou schizofrenni hrajici blikajici hracku, to ho mezi spankem zabavilo dostatecne.Jeli jsme v noci. Jo a na hodinu jsme zastavovali aby manzel pospal, takze lital po venku a hral si s kaminkama a tak. Pak zase usnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25088
5.6.16 22:15

Znám velice dobře, taky máme necestující děti, ale už je to lepší - teď 5 let a 3 roky. Uvidíme, jak se bude tvářit 10 měsíční… :think:
No ale radu nemám, fakt jet, když bude spát. NAše děcka taky všechno bavilo jen chvíli a po čase vůbec nic. JEště možná posadit dopředu, to bylo o fous lepší. Ale nevím, jak takhle malé. Třeba dvouletá už to vnímala. JEště se mi líbil ten volant do auta, ale na dlouho to asi nebude.
Každopádně u nás dlouhá cesta = tak 2 hodiny, max. 4 když už. Delší cestování si, dokud jsou tak malé, prostě odpouštíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
5.6.16 22:33

My cestujeme hodne a daleko odjakziva, ted mam deti 3 roky a rok, a tablet bych tak malemu diteti nedavala. Kdyz byla mala v tomhle veku, jezdili jsme na spani, staveli jsme, kdo neridil jel s ni vzadu a bavil ji, stridali jsme hracky…Jinak ja jsem jela s malou jednou sama v aute cestu pres tri hodiny na vikend (ja ridila, mala byla vzadu, bylo ji tehdy trinact mesicu) a daly jsme to tam i zpet, i kdyz jsem se toho ze zacatku bala, nakonec jsme si to uzily…clovek to musi dobre naplanovat a nespechat, kdyz toho ma dite dost, tak zastavit. Ja jsem takhle naposledy stavela cestou zpet asi 30km od domova na dalnicnim parkovisti, kde nastesti byly houpacky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8056
5.6.16 22:56

Máte vyzkojšenou jízdu v noci? Naše starší slečna šílela v noci v autě, ječela, ječela a ječela…
Mladší zase prdí na spaní v autě, je jí 8m a na šestihodinové cestě spí max. 45 minut, je naprosto fuk, jestli je čas spaní nebo ne…
Zabavuji jídlem, neznámými hračkami, starší dcera tablet, zpěv… Někdy ok, někdy vyčerpávající mazec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí