Den otců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5100
19.6.11 21:37

Nás směl tatínek vzít s Bárou na výlet do Dinoparku… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne, vážně, nebýt jakési reklamy, tak o ničem nevím.A my na svátky moc nejsme. Teda manžel, já bych i slavila, ale když není odezva… :-? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Koškin
17.6.12 12:15

Já jako otec, jdeme na pozvání s matkou(manželkou) k synovi na zahradu, k malé oslavičce prvních dnů cachtání vnoučka v bazénku-jsem zvědav jestli si vzpomene, když ne tak se připomenu. :potlesk: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3307
17.6.12 12:18

Ne a ani nevím že je :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TamaraAlmara
23.5.13 13:00

My slavíme. K 1. svátku, kdy se stal manžel otcem ode mě dostal tričko Super táta a knihu Mimino-návod k obsluze od MuDr. Louise Borgenichta. Moc ho to potěšilo. A teď asi upeču nějaký dobrý koláč a užijeme si s taťkou a synem hezký den na zahradě. Každý den, kdy můžeme být spolu a užít si hezký sváteční den stojí za to.

• Citovat
  • Upravit
989
12.6.14 17:57

Hezký večer, holky! Obnovuji diskuzi. Zrovna dávali reklamu na pivo - ke Dni otců :mrgreen:.Tak mě napadlo, budete to taky slavit? A jak? Máme dceru,6 měsíců…Slavíme snad všechno(Vánoce, Velikonoce, Valentýn, Narozeniny, Svátky, Den matek…)…tak chci slavit i Den otců. Ale co tomu našemu otcovi koupit, když je malá tak „malá“ a ještě nic nevyrobí? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 18:08

My to slavit budeme! Teda, chtěla bych…Ale pivo mu kupovat nebudu! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
989
12.6.14 18:10
@Anonymní píše:
My to slavit budeme! Teda, chtěla bych…Ale pivo mu kupovat nebudu! :mrgreen:

Já pivo kupovat taky nebudu! Ale nevím co mu mám koupit… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová