Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jste tady někdo v neděli ráno? ![]()
Manžel mně pověřil zeptat se /prý mi určitě někdo poradí,jako vždycky:-)/na to,jestli jste někdy nenarazily/i na PROGRAM NA FORMÁTOVÁNÍ KARTY DO KAMERY.
Nechce nám vzít kamera kartu a pak to půjde.
Nerozumím tomu,tak to aspoň tlumočím.Za případné reakce předem děkuji
![]()
Měl by stačit trial SPB Pocket Plus. ![]()
Nebo je uplně nejlepší dát paměťovou kartu do čtečky karet v PC a vyformátovat ji v PC na FAT32 filesystem.
Tento počítač–pravým tlačítkem myši na kartu–Formátovat.
Monny89 píše:
Měl by stačit trial SPB Pocket Plus.![]()
Nebo je uplně nejlepší dát paměťovou kartu do čtečky karet v PC a vyformátovat ji v PC na FAT32 filesystem.
Tento počítač–pravým tlačítkem myši na kartu–Formátovat.
To zní nepochopitelně/pro mně/.
To by mohlo fungovat ![]()
Jdu přetlumočit a MOC DĚKUJU ![]()
Snad to bude fungovat..
Někomu to blbne třeba ve Windows XP, ale na Vista to jde.. záleží na operačním systému.. ale většinou to právě přístroj zformátuje „sám“ ![]()
Příspěvek upraven 19.06.11 v 08:39
Pokud vám ji vezme počítač, tak vložit do počítače, v Počítač si na tu kartu klikněte pravý a ve sloupečku najdete formátovat…teda u mě to tam je… zkusila jsem to ofotit, jak to vypadá. Jinak všechny data z karty ztratíte. Snad to pochopíte. Nějak neumím moc vysvětlovat.
Monny89 píše:
Snad to bude fungovat..Někomu to blbne třeba ve Windows XP, ale na Vista to jde.. záleží na operačním systému.. ale většinou to právě přístroj zformátuje „sám“
Příspěvek upraven 19.06.11 v 08:39
vISTU nemame,blba.Mame prave ze XP,tusim 7,nebo 9?? ![]()
ZdeMac píše:
Pokud vám ji vezme počítač, tak vložit do počítače, v Počítač si na tu kartu klikněte pravý a ve sloupečku najdete formátovat…teda u mě to tam je… zkusila jsem to ofotit, jak to vypadá. Jinak všechny data z karty ztratíte. Snad to pochopíte. Nějak neumím moc vysvětlovat.
Dekuju taky.
Tohle vyzkousime,kdyz ZA PRVE nevyjde ![]()
farska píše:ZdeMac píše:Dekuju taky.
Tohle vyzkousime,kdyz ZA PRVE nevyjde
Tohle jsem napsala v prvním příspěvku, akorát zkráceně…
![]()