Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už včera večer kluci předali tatínkovi vyrobené přáníčko a oblíbenou čokoloádu. JInak nic zvláštního ![]()
tady v Anglii to desne prozivaji, ten muj to primo nesnasi. tak neslavime. Ale koupil si dneska sekeru, ze pry ke dni otcu, aby nam mohl nasekat, kdyz ho budem zlobit
![]()
slavili jsme vcera, manzel je rad, ze tady v UK ma svatek navic, ugrilovali jsme mu krkovicku,udelali bramborovy salat,upekli jahodovy dort a dostal bonbonieru a vinko, ale v CR by jsme to urcite neslavili
Taky tedy nevím že je a ani takovéhle rádoby svátky neslavíme…
Palina.zl píše:isand píše:…tipuju, že nás bude víc
ani nevím, že je
Je nás víc, ale budu moci drahému oplatit, to co mi řekl na den matek - „a myslíš, že ti Honzínek něco koupil“
![]()
kozisek píše:Palina.zl píše:Je nás víc, ale budu moci drahému oplatit, to co mi řekl na den matek - „a myslíš, že ti Honzínek něco koupil“isand píše:…tipuju, že nás bude víc
ani nevím, že je![]()
![]()
taky vubec nevim ze nakej je ![]()
Tady ve Francii se slaví, ale jako tak, že ve škole vyrobí přáníčko, a v mateřské školce dělají jakousi besídku, která je společná pro den matek i otců.
Já manželovi upekla koláč a holky mu daly ty přáníčka ze školy.
Jinak tady snad slaví i svátek prarodičů tuším… no proč ne, máme svátek matek, den dětí, den otců, svátek sousedů… nevidím na tom nic špatného.
nevím, odkud přesně to pochází, mám to z reklamy na plzeňský prazdroj
ale už jen protože můj přítel miluje překvápka, peču dortík s nápisem nejlepší tatínek a dáme si vínečko po náročném týdnu, až přijde z práce..
Lucko.t - tak raději nezlobte ![]()
Holky, kdyby jste odebíraly newslettery z emimina, tak jste informovány ![]()
A nevidím na tom nic špatného, když je Den matek, proč by nemohl být i Den otců, v tomhle jsem pro rovnoprávnost ![]()