Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ne uhnizdovani je nekdy kolem 6az 9dne po ovulaci a pochybuji, ze bys cítila, jak se do tebe zavrtava spermie tak ci tak.
Ze tomu davas volny prubeh mi opravdu nepřijde, kdyz resis nejake pichnuti 1dpo.
Hod se do klidu a cekej, stejne ti nic jineho nezbyva.
Uhnizdovani 1dpo?
vtipný navic to ze byl pozitivní ovulační test neznamená že včera byla ovulace. Ta může být klidně až dnes. Si pořádně přečti návod k těm testům
Na uhnizdovani je jeste brzy..
Treba ovu proboha prave ted
ovu test ukaze, ze teprve probehne…
Preji hodne stesti ![]()
No, na zavrtávání čehokoli to teda fakt moc nevidím, ona totiž děložní sliznice není na tyhle věci úplně citlivá. Nicméně to nevylučuje, že jste měli štěstí, třeba vám to vyšlo. Nicméně tohle pícháníčko bych připsala zatím spíš zaraženým plynům než čemukoli přímo souvisejícím s eventuálním těhotenstvím.
Děkuju všem…
Omlouvám se za tu otázku ale už si to nepamatuji 😅 😅
A chtěla jsem se zeptat s partnerem kolikrát sex při snažení? Někdo říká obden a někdo i 2 krát denně…??
@Anonymní píše:
Děkuju všem…
Omlouvám se za tu otázku ale už si to nepamatuji 😅 😅
A chtěla jsem se zeptat s partnerem kolikrát sex při snažení? Někdo říká obden a někdo i 2 krát denně…??
A co takhle vzdy, kdyz je chut? ![]()
To byla ovulace.. uhnízdění nejdříve za 6 dní a to není cítit.. max někdo třeba zašpiní. ![]()
Snažení dle chuti. Když to má vyjít, tak to vyjde i z jednoho.. když to vyjít nemá můžete se u toho klidně stavět na hlavu a stejně tomu jinak nepomůžete
Ahoj že holky.. Dneska jsem 8 dnů od ovulace.. Mám, jen jeden vajecnik s vejcovodem.. O mimino se snažíme cca půl roku.. Dneska mě od rána silněji bolí na právě straně kde vajecnik mám.. není to nic hrozného je to spíš jak namozene nevím jak to popsat.. V sede ok jak vztanu je to horsi.. Jednoho syna mám při tom jsem to nějak neřešila byl nečekaný
myslíte že by mohlo jít o uhniždovaní?
za těch půl roku mě takhle ani jednou nebolelo..
![]()
Ahoj ženy, maminy, holky…

Mám na vás prosbu snažíme se o mimi
A včera podle testů proběhla ovulace byla silnější než ta čárka co je vždy..
Měla jsem i bolesti podbřišku a zad
Ale má otázka zní… Dnes je den po ovu a občas mě tahá kolem podbřišku a pupku i píchne mě sem tam…
Neřešila bych to ale prostě je to vůbec možné že by se spermie chytla a citim uhnizdovani?
Nebo je ještě brzo 😀 😀??
Nechávám tomu volny průběh