Za jak dlouho dostanu ms po utrogestanu

34
21.7.21 11:41

Za jak dlouho dostanu ms po utrogestanu

Ahoj, zdravím
Chci se zeptat včera mi nasadil dr. utrogestan na srovnání cyklů ale myslim že zítra přijde ovulace mam bolesti a podle hlenu to vypada že se blíží taky test o dost zesílil ale tet k tématu kdy přijde ms? Dr. říkal do 2 dnu po vysazení ma prijit ale co když se zadaří a otehotnim prijde i přesto ms nebo ne sem ztoho trošku blázen někde sem četla že utrogestan brání ovulaci nevím zda to mam brat nebo až po ovulaci? Poraďte děkuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1967
21.7.21 11:51

Když se nasadí před ovulaci, tak ovulaci zablokuje. Kdyby se nasadil po ovulaci a otěhotněla bys, tak tomu neublíží spíš naopak podpoří, když je těhotenství zdravé. A po vysazení mi ms chodila jak kdy. Určitě není pravidlem, že do dvou dnů. Někdy přišla ještě při užívání, někdy po týdnu od vysazení a někdy za pár dní to je různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.7.21 11:58

@Klara0225 no právě doktor mi řekl po vysazení 2 dní když ne tak zavolejte zatim sem vzala jenom jeden tak když proběhne dneska tak by to nemělo blokovat nebo jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
21.7.21 12:03

@selly1 do dvou dnů je fakt kravina. Jako může přijít, ae nemůže doktor říct, že do dvou dnů a pokud ne, tak ti třeba dá injekci nebo tak. Mě vždycky říkali po vysazení 7-10dni, takže bych se určitě nikam nehnala a nevolala kdyby do dvou dnů nepřišla. Ten jeden si myslím, že nevadí. Než ti ho dr nasadil, tak měl zkontrolovat jestli bude ovulace a cca kdy a až pak ti měl říct ať ho nasadís

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.7.21 12:08

Určitě se musí nasadit až po ovulaci…jinak ji zablokuje…menzes po vysazení jsem dostávala do 3-5dnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.7.21 12:11

@Klara0225 no ono je to takhle ja mam velmi nepravidelne cykly tak řek příští měsíc mi to odsleduje ale musím přijít 13dc ono to už moc cenu nema když mam 23dc dneska no ale právě že jsem dnes zaznamenala ten hlen a včera večer test zesílil tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
21.7.21 12:13

Ahoj, určitě az po ovu. Ja pak po ni nasadila Utrogestan asi po 3dnech a pak jsem si za 12dni delala test, kdyz nedopadl tak jsem vysadila a ms prisla cca za 4-5 dni. Jednou se mi stalo ze az za 9dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.7.21 12:21

Tak jo tak to nevadi pokusíme se příští měsíc budu ji mit potvrzenou ulzrazvukem tak doufam že to vyjde snažíme se 9 měsíců za ovu testy sem už tolik utratila a i tak sem ztoho nic moc nepoznala tak budu doufat že to vyjde nijak děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.7.21 12:25

Mne dr naordinoval progesteron po ovu, cca 16.den cyklu, brat ty cca 2tydny a pokud nebude pozitivni tehu test, vysadit, pak by mela prijit ms a tak dale, ja ale mela hned pozitivni test, takze ms neprisla.
Na srovnani cyklu spis doporucuju Inofolic premium, mne se hned zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
21.7.21 13:42

@selly1 ono někdy ty ovu testy jsou k ničemu. Spíš bych otravovala dr ať se koukne jak to vypadá 😂 já tak chodila ke svému a už si dělám z něho srandu, že jsem u něj byla tak často, že i na kafe bysme mohli za chvíli chodit 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
21.7.21 19:41

Zdravím tak muj dnešní ovu test vypada to nadějně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie