Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte, zajímalo by mě jestli se dá zjistit přesný den početí dítěte? Asi úplně přesně to nejde že? Nebo se mýlím?
@Lucky.O
dr. ti řekne rozmezí tak dvou dnů..dělá se odhad podle MS a podle UTZ
@Lucky.O jedine pokial vies, kedy si mala ovulaciu- to je den pocatia.
dalsia vec je, ze posledny pohlavny styk mohol prebehnut aj niekolko dni pred tymto dnom ![]()
Presnu den ti nikdo nerekne.
To bys musela vedet presnej termin ovulace
Zadej si tam datum porodu a tak nějak kolem toho dne se „to stalo“ ![]()
Hmmmm, tak nejsem těhotná, teda zatím a doufám že z toho teda nic nebude
když nemám prášky, máme doma složitou rodinou siutaci, telenovely se můžou jít zahrabat ![]()
Já den početí přesně vím, ale je mi to stejně prd platný. u prvního dítka mi dr. tvrdila že v termínu který já říkám je nemoné abych otěhotněla, a u druhého to ani neřeší a stejně jede dle Uz a pod… takže denpočetí je stejně k prdu vědět
. ![]()
jen pro rýpaly… s naší frekvencí sexu to vím 100% ![]()
inko Lenka
Test jsem si dělala ale nevím jestli je něj brzy, zatím se ukázal jako negativní…
@Anonymní píše:
Já den početí přesně vím, ale je mi to stejně prd platný. u prvního dítka mi dr. tvrdila že v termínu který já říkám je nemoné abych otěhotněla, a u druhého to ani neřeší a stejně jede dle Uz a pod… takže denpočetí je stejně k prdu vědět.
jen pro rýpaly… s naší frekvencí sexu to vím 100%inko Lenka
ako som pisala vyssie, k oplodneniu moze vo vynimocnych pripadoch dojst aj 5-7 dni po styku ![]()
rypalka. ![]()
Aby bylo jasno, mám jedno dítko, ale partnerský vztah nám nefunguje už delší dobu, ale bydlíme zatím spolu, našla jsem si nového přítele, ale zatím je to u něj složité a nemužu se k němu odstěhovat. S tímto novým přítelem jsme měli sex v uterý se vším všudy, ale bývalý přítel to nemůže překousnout, když jsem přijela domů, vynutil si sex(dá se říct že znásinil)a to taky se vším všudy, to se stalo ve čtvrtek, tak pokud dojde k tomu že budu těhotná, tak absolutně nebudeme vědět čí by miminko bylo… ![]()
@soldi
to neee tak dlouhou životnost spermie nemají
řešila jsem to s dr. a nemůže to být ani do 5 dní po styku..max rozmezí těch dvou tří dnů..