Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Lucky.O
teda
a byl to plodný den? cca 2 týdny od MS? jestli jsi těhotná nebo ne se dozvíš až tak cca za 9 dnů ![]()
Leda by ses snažila vždy jen jeden den v měsíci a pak zase měsíc nic ![]()
Tohle dr. nejsou schopni určit na den přesně.
@Lucky.O
no jinak to zjistíte tak, že půjdeš třeba s přítelem na testy otcovství..
Ms mi začala minulý týden ve čtvrtek a skončila ted v pondělí…
Ale pokud se nepletu tak testy otcovství se dají zjistit až by se mimi narodilo ne? a není to levná záležitost ne? nevím nikdy jsem se o takové věci nezajímala ![]()
No ja nevim, ale nad Postinorem jsi pak tech 48 po, nepremyslela? Minimalne po tom znasilneni? Kdyz uz s novym pritelem to bylo dobrovolne, zrejme to pres slozitou situaci az tak nevadi… Situace jak z telenovely, nac riskovat?
@Lucky.O
tak ovulaci budeš mít až kolem čtvrtka příští týden, takže si myslím, že jsi neotěhotněla, nemusíš se nervovat ![]()
Zeptám se ještě ovulace bývá většinou před ms? nikdy jsem to nejišťovala protože jsem to nepotřebovala vědět ![]()
@Lucky.O
dá se i z plodové vody..no levné to není 4-5 tis, ale záleží asi jak kde..
ale jak jsem už psala, nemyslím si, že bys otěhotněla hned den po skončení ms
Nad postinorem jsem nepřemýšlela, tak mě to taky vubec nenapadlo a myslela sem že je třeba si ho vzít do 24h… tak snad to bude ok
Jo a jeste odpoved na puvodni otazku: ne, neni mozne zjistit termin poceti, protoze ve ctvrtek/patek se v tobe teoreticky mohli klidne jeste vyskytovat spermie obou muzu…a ktera pak teoreticky by oplodnila uz nikdo nezjiti, az nasledne test otcovstvi…
Máš pravidelný cyklus? Jak je dlouhý? Bohužel chyba, že jsi nesjela na pohotovost či druhý den do lékárny pro postinor, nemusela sis lámat hlavu s otcovstvím. Myslím, že pokud máš cyklus alespoň 28dní, tak lodné dny ještě nenastali a neotěhotníš, nicméně chlap, který t znásilnil by teda u mě už seděl ve vazbě s obviněním ze znásilnění na krku. Udělal to jednou, nic se mu nestalo, udělá to znovu…
@Lucky.O
dva týdny před nebo po ms je to jedno jak to počítáš..zadej si to do té kalkulačky, tak ti vše vyjede..
a jak píše @Gladys měla jsi to určitě nahlásit..