kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
5.4.13 19:07
@Tiger-lily píše:
To je dost možné. Možná už má sepsané všechno a proto je ten příběh tak dobře sestavený :D Máš pravdu, z rodinných scén jednotlivé účastníky vymazat nejde.

Zminovala, ze psala dnes devaty dil. Takze to cele jeste nema.

• načítám...
9577

Tak já se přiznám, že mě jste nahlodaly…

• načítám...
46867
@Anonymní píše:
me zarizilo toto. nestala o seznam par veci. klidne by prijala i velke mnozstvi pro ni nepouzitelnych veci

To zarazilo i me.

• načítám...
35438
5.4.13 19:08
@Weru píše:
Nejdriv byl zlej a duvodem proc byl otcim tak spatny. Pak ho i krmila a starala s eo nej. Opet vyzdvizeni sebe same. Prislo mi to lehce sci fi. Nikdo by ji nelyncoval za to, ze bude dedy ignorovat. Nikdo ji nenutil s eo nej starat.

Mně to nepřijde jako sci fi. Hodně lidí má tendenci to špatné zapomínat a odpouštět.

• načítám...
46867
@pavlasu píše:
Tak já se přiznám, že mě jste nahlodaly…

Vzdy ji muzes zpetne pomoci, pokud s emylime. Ale kdo zjisti, ze s emylime? Detektiv? :mrgreen:

• načítám...
46867
@Tiger-lily píše:
Mně to nepřijde jako sci fi. Hodně lidí má tendenci to špatné zapomínat a odpouštět.
:lol:, odpoustet ano, ale takhle?
  • načítám...
35438
5.4.13 19:09
@Weru píše:
Zminovala, ze psala dnes devaty dil. Takze to cele jeste nema.

Může mít v hlavě tu vizi, jak to má vypadat a postupně to dává na papír

• načítám...
35438
5.4.13 19:10
@Weru píše: :lol:, odpoustet ano, ale takhle?

Někdy litujeme i ty, kteří si to jaksi nezaslouží  8)

• načítám...
46867
5.4.13 19:10
@Tiger-lily píše:
Může mít v hlavě tu vizi, jak to má vypadat a postupně to dává na papír

Jen me tak napadlo, zadala sis alespon jeji nick do vyhledavace? Jeji jmeno? :think:

• načítám...
46867
5.4.13 19:11
@Tiger-lily píše:
Někdy litujeme i ty, kteří si to jaksi nezaslouží 8)

No prave! ;)

• načítám...
35438
5.4.13 19:12

Ale mohla by Borůffka být méně tajemná a napsat sem narovinu, o co jde a co organizuje. Začalo to prostě jen jako zpověď - terapie a ted se to přesunulo na jiný level :idea:

• načítám...
Anonym33
5.4.13 19:13

Každopádně by se nám k tomu mohla boruffka vyjádřit.
Mimochodem ona má víc těch sester? :think:

• Upravit
35438
5.4.13 19:13
@Weru píše:
Jen me tak napadlo, zadala sis alespon jeji nick do vyhledavace? Jeji jmeno? :think:

nee, asi zkusím. Teď jdu okoupat mládež :D

• načítám...
8071
5.4.13 19:15
@mismurka píše:
Zdravím adminy a chtěla jsem poprosit, zda by nešlo udělat vyjímku a uvolnit další deníčky od uživatele Borůffka.
Doteď již bylo od ní schváleno a puštěno několik deníčků, ale nyní jsem se od ní dozvěděla, že vložení dalšího deníčku ji nebylo umožněno z důvodu toho, že nemá nadiskutováno 100 příspěvků (asi je to nějaká změna v podmínkách), ale chtěla jsem poprosit, zda by nebylo možno udělat pro Borůffku vyjímku, je možné, že nemá potřebu s nikým diskutovat jen aby splnila 100 příspěvků, ale psaní jejích životních deníčků jí velmi pomáhá v její nelehké životní situaci a věřím, že je tady spoustu lidiček, co čekají na další pokračování a zároveň jí svými komentáři chtějí podržet a podpořit.
Mnohokrát děkuji snad za kladné vyřízení.

Moc nerozumím tomu, co se tady kolem Boruffky strhlo. Přiznám se, že jsem zaregistrovala až tuto diskuzi a až teď. Přečetla jsem si honem ty deníčky. V porovnání se zdejším standardem jsou někde úplně jinde. Toto není žádná spontánní zpověď postpubertální zmatené holky, většinou plná stylistických a pravopisných chyb, jak je tady zvykem. Je to pečlivě promyšlené a propracovaně navazující dílko na pokračování.

Chápu dobře, že se tady organizují nějaké sbírky na onu osůbku? Nebudu dočítat 50 stran diskuze, to se mi nechce. Ale zatím bych byla s něčím takovým hodně opatrná, neexistuje nejmenší důkaz, že tato dívka je vůbec reálná.

• načítám...
7626
5.4.13 19:20

Ja trochu od jinud…Jak jste se nakonec dozvedely, ze Markysek si vsechno vymyslela?

A k Boruffce…nemyslim si, ze by si to vymyslela a pokud ano jiste ne vsechno. nekoho tu zarazilo, jak byla na 16.let vyspela. Tomu bych se nedivila, sama jsem skoncila v DD kvuli otcimovi a alkoholu v rodine vubec a to te tak nejak nauci preskocit nevinne detstvi. A co se tyce pomoci? Ja bych pomohla a i kdyby to vyslo naprazno a dostalo se to k rukam vypocitave mrchy, muzu si rict - udelala jsem dobry skutek :nevim: Velkoryse? Naivni? Hloupe? a presto prirozene lidske…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová