Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mne by jen zajimalo proc to ty lidi delaji. Pokud maji penez dost a obohacuji se na prodeji hader, ale nemaji zamestnani a jsou socialni pripad. Proc rovnou tuhle skutecnost rovnou neuvede a je klid. Mozna bych ji i tu 100,– poslala.
Uz jen za uprimnost.
Rozhodne lepsi nez drama.
@Anonym33 píše:
Aha, ta druhá mi nějak unikla
psala to sem, ze ma i dokonce dve sestry.
@Weru Ještě se mi zobrazují nějaké dvě Boruffky ve věku 16 a 17 let a obrázky jen té třicetileté boruffky z jižní Moravy ![]()
Komentář u umělecké fotky jsem nenašla.
@Tiger-lily http://michal. skrabalek. cz/galerie/archiv/promeny ( reaguje ta Hodoninska boruffka). Mozna je to nekdo jinej. ![]()
Tak ste mě dámy úplně znechutily. Bych neřekla, že je někdo tak pošahanej. No uvidím, jestli se Borůfka ozve a nějak to vysvětlí nebo už bude ticho po pěšině a tím pádem všechno jasný a všem nevěřícím Tomášům poděkuju, že zachránili věci pro potřebnější…
@Tiger-lily píše:
Ptám se. Někdo to tu zmínil.
Koukala sem a ten projev je podobnej, ale může to být jenom náhoda a nebo taky ne no…
Och tady to jede ![]()
Ja jen doufam, ze tim co jsem napsala do te diskuse, tak jsem nekoho nepravem neosocila
Treba fakt se pletem holky ![]()
@blorchi píše:
Och tady to jedeJa jen doufam, ze tim co jsem napsala do te diskuse, tak jsem nekoho nepravem neosocila
Treba fakt se pletem holky
A na co jsi přišla?
@Tiger-lily píše:
A na co jsi přišla?
Ja na nic, na to jsou zde jini
Ja tam jen napsala, ze se mi to nezda, at si holky davaj pozor se zasilanim neceho
![]()
@Tiger-lily píše:
Ptám se. Někdo to tu zmínil.
myslím, že ta slečna/paní, co založila dnes i tu sbírkovou diskuzi pro B., tak nějakých pár stránek zpět psala, že radši zakládají „soukromou diskuzní skupinu pro Borůffku“, podle mě to byla reakce na to, když se tady začalo psát o tom, že by si dámy měly dát pozor na to, komu chtějí pomáchat… diskuzi jsem dočetla teď a souhlasím s vámi, co jste tu teď vlastně zůstaly sami.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat