kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
5.4.13 20:00

Mne by jen zajimalo proc to ty lidi delaji. Pokud maji penez dost a obohacuji se na prodeji hader, ale nemaji zamestnani a jsou socialni pripad. Proc rovnou tuhle skutecnost rovnou neuvede a je klid. Mozna bych ji i tu 100,– poslala. :nevim: Uz jen za uprimnost.
Rozhodne lepsi nez drama.

• načítám...
Anonym33
5.4.13 20:02
@Weru píše:
dve sestry ma

Aha, ta druhá mi nějak unikla :think:

• Upravit
46867
5.4.13 20:04
@Anonym33 píše:
Aha, ta druhá mi nějak unikla :think:

psala to sem, ze ma i dokonce dve sestry.

• načítám...
35438
5.4.13 20:06

@Weru Ještě se mi zobrazují nějaké dvě Boruffky ve věku 16 a 17 let a obrázky jen té třicetileté boruffky z jižní Moravy :nevim:

Komentář u umělecké fotky jsem nenašla.

• načítám...
35438
5.4.13 20:08

Tady běží ještě nějaká jiná Borůffková diskuze?

• načítám...
46867
5.4.13 20:09

@Tiger-lily http://michal. skrabalek. cz/galerie/archiv/promeny ( reaguje ta Hodoninska boruffka). Mozna je to nekdo jinej. :nevim:

• načítám...
46867
5.4.13 20:09

@Tiger-lily bezi? :think:

• načítám...
Bauli
5.4.13 20:15

Tak ste mě dámy úplně znechutily. Bych neřekla, že je někdo tak pošahanej. No uvidím, jestli se Borůfka ozve a nějak to vysvětlí nebo už bude ticho po pěšině a tím pádem všechno jasný a všem nevěřícím Tomášům poděkuju, že zachránili věci pro potřebnější…

• Upravit
35438
5.4.13 20:15
@Weru píše:
@Tiger-lily bezi? :think:

Ptám se. Někdo to tu zmínil.

• načítám...
Bauli
5.4.13 20:20
@Tiger-lily píše:

Koukala sem a ten projev je podobnej, ale může to být jenom náhoda a nebo taky ne no…

• Upravit
becky87
5.4.13 20:21

Och tady to jede :lol:

Ja jen doufam, ze tim co jsem napsala do te diskuse, tak jsem nekoho nepravem neosocila :? Treba fakt se pletem holky :kytka:

• Upravit
35438
5.4.13 20:22

@LucajdaS :nevim: Těžko říct, podle tří řádků to moc posoudit nejde.

• načítám...
35438
5.4.13 20:22
@blorchi píše:
Och tady to jede :lol:Ja jen doufam, ze tim co jsem napsala do te diskuse, tak jsem nekoho nepravem neosocila :? Treba fakt se pletem holky :kytka:

A na co jsi přišla?

• načítám...
becky87
5.4.13 20:23
@Tiger-lily píše:
A na co jsi přišla?

Ja na nic, na to jsou zde jini :lol: Ja tam jen napsala, ze se mi to nezda, at si holky davaj pozor se zasilanim neceho :nevim: :nevim:

• Upravit
10098
5.4.13 20:24
@Tiger-lily píše:

myslím, že ta slečna/paní, co založila dnes i tu sbírkovou diskuzi pro B., tak nějakých pár stránek zpět psala, že radši zakládají „soukromou diskuzní skupinu pro Borůffku“, podle mě to byla reakce na to, když se tady začalo psát o tom, že by si dámy měly dát pozor na to, komu chtějí pomáchat… diskuzi jsem dočetla teď a souhlasím s vámi, co jste tu teď vlastně zůstaly sami.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová