Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím adminy a chtěla jsem poprosit, zda by nešlo udělat vyjímku a uvolnit další deníčky od uživatele Borůffka.
Doteď již bylo od ní schváleno a puštěno několik deníčků, ale nyní jsem se od ní dozvěděla, že vložení dalšího deníčku ji nebylo umožněno z důvodu toho, že nemá nadiskutováno 100 příspěvků (asi je to nějaká změna v podmínkách), ale chtěla jsem poprosit, zda by nebylo možno udělat pro Borůffku vyjímku, je možné, že nemá potřebu s nikým diskutovat jen aby splnila 100 příspěvků, ale psaní jejích životních deníčků jí velmi pomáhá v její nelehké životní situaci a věřím, že je tady spoustu lidiček, co čekají na další pokračování a zároveň jí svými komentáři chtějí podržet a podpořit.
Mnohokrát děkuji snad za kladné vyřízení.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@medvidek tak ji řekněte ať jde sem a bude jich mít 100 za chvilku, jen těch smajlíků kolik tady je ![]()
@medvidek škoda
ještě by mohla půjčit profil, třeba tobě, když si píšete tak jste asi kámošky ne, a ty by jsi to namrskala za ní ![]()
@medvidek ano, nemocná byla, myslím, že už jí je líp, ale prostě myslím, že když doteď jí bylo dovoleno několik děníčku, tak proč né ty další, kor když jí tolik to vypsání pomáhá
@K.Black píše:
@medvidek škodaještě by mohla půjčit profil, třeba tobě, když si píšete tak jste asi kámošky ne, a ty by jsi to namrskala za ní
Jo tak to ani omylem. Nabízela jsem jí kontakt na jednu spisovatelku kvůli tomu čím si prošla, ale kamarádky nejsme. A je mi to líto. Neznáme se víc než po SZ.
Sice deníčky nečtu, ale zakladatelky prosba mě natolik zaujala, že se taky za Borůffku přimlouvááááám
![]()
@mismurka píše:
@medvidek ano, nemocná byla, myslím, že už jí je líp, ale prostě myslím, že když doteď jí bylo dovoleno několik děníčku, tak proč né ty další, kor když jí tolik to vypsání pomáhá
Tak s tím samozřejmě souhlasím. Ale…můžeme se jí zeptat jestli se tu s námi „ne“chce pustit do debaty, že by si ty potřebný příspěvky nahnala
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat