kopie Deníčky od Borůffky

2853
29.3.13 15:58

Deníčky od Borůffky

Zdravím adminy a chtěla jsem poprosit, zda by nešlo udělat vyjímku a uvolnit další deníčky od uživatele Borůffka.
Doteď již bylo od ní schváleno a puštěno několik deníčků, ale nyní jsem se od ní dozvěděla, že vložení dalšího deníčku ji nebylo umožněno z důvodu toho, že nemá nadiskutováno 100 příspěvků (asi je to nějaká změna v podmínkách), ale chtěla jsem poprosit, zda by nebylo možno udělat pro Borůffku vyjímku, je možné, že nemá potřebu s nikým diskutovat jen aby splnila 100 příspěvků, ale psaní jejích životních deníčků jí velmi pomáhá v její nelehké životní situaci a věřím, že je tady spoustu lidiček, co čekají na další pokračování a zároveň jí svými komentáři chtějí podržet a podpořit.
Mnohokrát děkuji snad za kladné vyřízení.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
K.Black
29.3.13 16:00

@mismurka a kolik má příspěvků?

• Upravit
medvidek
29.3.13 16:01
@K.Black píše:
@mismurka a kolik má příspěvků?

Za celou dobu asi 6.

• Upravit
K.Black
29.3.13 16:02

@medvidek tak ji řekněte ať jde sem a bude jich mít 100 za chvilku, jen těch smajlíků kolik tady je ;)

• Upravit
2853
29.3.13 16:02

@K.Black myslím, že 14

• načítám...
2853
29.3.13 16:03

@K.Black zkusím jí písnout

• načítám...
2947
29.3.13 16:03

Taky se primlouvam!!! Prisla se vypovidat. Prosim, prosim.

• načítám...
medvidek
29.3.13 16:04
@K.Black píše:
@medvidek tak ji řekněte ať jde sem a bude jich mít 100 za chvilku, jen těch smajlíků kolik tady je ;)

Před pár dny mi psala, že je nemocná takže si myslím, že leží odpočívá a léčí se.

• Upravit
K.Black
29.3.13 16:04
@mismurka píše:
@K.Black zkusím jí písnout

jo ať přijde a do dvou hodin má 100 :mrgreen:

• Upravit
K.Black
29.3.13 16:05

@medvidek škoda :think: ještě by mohla půjčit profil, třeba tobě, když si píšete tak jste asi kámošky ne, a ty by jsi to namrskala za ní ;)

• Upravit
2853
29.3.13 16:08

@medvidek ano, nemocná byla, myslím, že už jí je líp, ale prostě myslím, že když doteď jí bylo dovoleno několik děníčku, tak proč né ty další, kor když jí tolik to vypsání pomáhá

• načítám...
medvidek
29.3.13 16:11
@K.Black píše:
@medvidek škoda :think: ještě by mohla půjčit profil, třeba tobě, když si píšete tak jste asi kámošky ne, a ty by jsi to namrskala za ní ;)

Jo tak to ani omylem. Nabízela jsem jí kontakt na jednu spisovatelku kvůli tomu čím si prošla, ale kamarádky nejsme. A je mi to líto. Neznáme se víc než po SZ.

• Upravit
24379
29.3.13 16:12

No ja poras cekam na denicek, snas ji vyjde :kytka:

• načítám...
1937
29.3.13 16:14

Sice deníčky nečtu, ale zakladatelky prosba mě natolik zaujala, že se taky za Borůffku přimlouvááááám :andel: :kytka:

• načítám...
medvidek
29.3.13 16:16
@mismurka píše:
@medvidek ano, nemocná byla, myslím, že už jí je líp, ale prostě myslím, že když doteď jí bylo dovoleno několik děníčku, tak proč né ty další, kor když jí tolik to vypsání pomáhá

Tak s tím samozřejmě souhlasím. Ale…můžeme se jí zeptat jestli se tu s námi „ne“chce pustit do debaty, že by si ty potřebný příspěvky nahnala ;) ;) ;).

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová