kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1127
29.3.13 21:22
@Susan23 píše:
No jo, ale když si založí nějaký web to by se mohlo stát, že se k deníčkům vůbec nedostaneme, a to by mě fakt mrzelo :think:

myslela jsem veřejný blog, sem bych dávala odkaz :think:

• načítám...
1127
29.3.13 21:23
@Siam píše:
@Borůffka no já se budu těšit na každý!! Přeji hodně štěstí do života, Borůfko! :hug:

Děkuji moc za každou podporu a oporu :hug:

• načítám...
5993
29.3.13 21:24

Tak to jsem ráda:) A kolik ti je vlastně teď?

• načítám...
2677
29.3.13 21:24
@Borůffka píše:
Děkuji moc za každou podporu a oporu :hug:

Také moc přeji štěstí do života :kytka: :hug:
No vidíš a příspěvky už naskakují :dance:

• načítám...
1566
29.3.13 21:25

@Borůffka Ahoooj :mavam: já Ty tvé deníčky přečtu vždy na jeden dech, strašné čím jsi si prošla :hug: :hug: Já si myslím, že kdyby si to nějaká týraná žena přečetla možná by ji to dodalo odvahu a tak :nevim: :hug: :hug: :)

• načítám...
5993

Jak to že máš 40 příspěvků u 3 komentářů?

• načítám...
1127
@lys píše:
A víte, co je na tom nejhorší? Že si podvědomě ženská vybírá chlapa podle toho, v čem sama vyrůstala. Nechce, říká si „takového jako můj otec nikdy!“ A nakonec k nim stejně inklinuje. Ale to, co popisuje borůfka ve svých deníččích, to je fakt síla. To ji buď nasměruje k někomu milionovému, nebo do pekla. Sama jsem zvědavá, jak se s tím srovnala v životě, a hrozně moc doufám, že to vyhrála! :hug:
A toho zmetka bych pověsila za koule do průvanu :cert:

Ano i do takového vztahu se nevědomky dostanu, ale vycouvám.. :roll:

• načítám...
3478
@Susan23 píše:
No jo, ale když si založí nějaký web to by se mohlo stát, že se k deníčkům vůbec nedostaneme, a to by mě fakt mrzelo :think:Příspěvek upraven 29.03.13 v 21:21

a jaka jsou pravidla denicku tady? za sto prispevku jeden, nebo je to pak uz neomezene??tak nam hodi odkaz, nevim, to byl jen souhlas, ja se tady v tom moc neorijentuju, nejak me denicky nezajimají, az na tyto..

• načítám...
1127
29.3.13 21:26
@Susan23 píše:
Tak to jsem ráda:) A kolik ti je vlastně teď?

je mi 22 let

• načítám...
5993
29.3.13 21:27

@Brambůrka10 jde o to, aby nevydávali deníky nováčci, ale je to nové pravidlo, nevím jak dlouho. Ale pak už to jde neomezeně. Zkusím pohledat v pravidlech emimina.

• načítám...
1127
29.3.13 21:27

@palapa Děkuji za tvůj komentář a podporu :hug:

• načítám...
1127
29.3.13 21:29
@pavlasu píše:
@Borůffka ještě mě napadlo, že potom budeme muset založit novou diskusi, aby Tvé deníčky uvěřejnili přednostně.. Jinak budeme čekat dlouho :kytka: tak už jen píše: Více

To asi bohužel neovlivníme, ale můžu Vás informovat já, kdy jsem vložila nový deníček :think:

• načítám...
Lenka76
29.3.13 21:31

Borufkko, kdyz to tady tak ctu, mohla by si udelat i nejakou besedu, mame tady kazda milion otazek na tebe :) A jsem rada, ze dalsi denicek je uz napsany, takze staci jen ty prispevky.Jak uz tu nekdo napsal, taky bych byla pro knihu, strasne hezky pises, i kdyz je to smutne…

• Upravit
10937

Podle mě je dobré, že o tom dokážeš psát.

• načítám...
1127
@Susan23 píše:
@Borůffka taky ti fandím a ráda čtu tvé deníčky i když u nich trnu hrůzou. Protože jak někdo napsal, co se děje za zavřenými dveřmi je někdy hnus.

Ono je to i v tom okolí…dělá, že nevidí, nechce se zapojit, pomoct..ze strachu, z ledabylosti :,(

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová