Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Susan23 píše:
No jo, ale když si založí nějaký web to by se mohlo stát, že se k deníčkům vůbec nedostaneme, a to by mě fakt mrzelo![]()
myslela jsem veřejný blog, sem bych dávala odkaz
@Borůffka píše:
Děkuji moc za každou podporu a oporu
Také moc přeji štěstí do života
![]()
No vidíš a příspěvky už naskakují ![]()
@Borůffka Ahoooj
já Ty tvé deníčky přečtu vždy na jeden dech, strašné čím jsi si prošla
Já si myslím, že kdyby si to nějaká týraná žena přečetla možná by ji to dodalo odvahu a tak
![]()
@lys píše:
A víte, co je na tom nejhorší? Že si podvědomě ženská vybírá chlapa podle toho, v čem sama vyrůstala. Nechce, říká si „takového jako můj otec nikdy!“ A nakonec k nim stejně inklinuje. Ale to, co popisuje borůfka ve svých deníččích, to je fakt síla. To ji buď nasměruje k někomu milionovému, nebo do pekla. Sama jsem zvědavá, jak se s tím srovnala v životě, a hrozně moc doufám, že to vyhrála!
A toho zmetka bych pověsila za koule do průvanu
Ano i do takového vztahu se nevědomky dostanu, ale vycouvám.. ![]()
@Susan23 píše:
No jo, ale když si založí nějaký web to by se mohlo stát, že se k deníčkům vůbec nedostaneme, a to by mě fakt mrzeloPříspěvek upraven 29.03.13 v 21:21
a jaka jsou pravidla denicku tady? za sto prispevku jeden, nebo je to pak uz neomezene??tak nam hodi odkaz, nevim, to byl jen souhlas, ja se tady v tom moc neorijentuju, nejak me denicky nezajimají, az na tyto..
@Susan23 píše:
Tak to jsem ráda:) A kolik ti je vlastně teď?
je mi 22 let
@Brambůrka10 jde o to, aby nevydávali deníky nováčci, ale je to nové pravidlo, nevím jak dlouho. Ale pak už to jde neomezeně. Zkusím pohledat v pravidlech emimina.
Borufkko, kdyz to tady tak ctu, mohla by si udelat i nejakou besedu, mame tady kazda milion otazek na tebe
A jsem rada, ze dalsi denicek je uz napsany, takze staci jen ty prispevky.Jak uz tu nekdo napsal, taky bych byla pro knihu, strasne hezky pises, i kdyz je to smutne…
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat