Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@pavlina-strakova čím dřív, tím líp, aspoň můžu zaslat další a další část ![]()
@Borůffka píše:
@pavlina-strakova čím dřív, tím líp, aspoň můžu zaslat další a další část
Pokud budeš chtít, můžeš se zapojit do diskuse,,slovní fotbálek,, tam ty příspěvky jdou rychle nahoru ![]()
Mě napadlo to spát kdyžtak sem. Třeba, že nejsi limitována kdy to vyjde, počtem slov atd, ale otázka je jak by se to četlo. ![]()
Víš co, taky máme takový případ v rodině. Teda ne přímo tak hrozný, ale něco se tam děje. Když dostane na tábor 12-ti letý kluk plínky, protože se v noci počůrává, tak je něco špatně. Řešili jsme to s doktorkou a pak s její sestrou, ale neděje se nic. Ty děti jsme měli na táboře dvě, ten menší, velice šikovný kluk se pro změnu pokakával, třeba i vícekrát denně. Byl to fakt mazec, trvalo než jsme na to přišli a pak jsme dle smradu hledali pod matrací pokajděné spodní prádlo. A když jsme se ho ptali, tak říkal, že se radši sprchuje, že když má jít do vany se koupat, tak se vždy pokadí. Myslím si, že tam může probíhat něco s otcem, víme jako je to p…s, ale nic s tím nezmůžeme. Bydlíme daleko a nenavštěvujeme se. Takže to taky utichlo. Ale zkusili jsme to a nic z toho. Ale je tam maminka, která to bohužel neřeší…
Ahoj i já se přidávám k holkám, deníčky jsem přečetla jedním dechem, děsí mě, že to není výplod fantazie, ale smutná realita, když tu ještě píšeš, že hrůzy teprve přijdou, bojím, ale zároveň netrplělivě čekám na další deníčky…
Je mi strašně moc líto, čím jsi prošla a doufám, že je to už za tebou, i když je mi jasné, že si to poneseš s sebou celý život ![]()
Fandím ti, aby ses měla už jen dobře a obklopena jen milujícími lidmi ![]()
Borůfčin děníček je zkrátka jedním z těch, co má smysl. Číst ho je nelehké, nutně to člověka dostane do deprese, ale to poselství je třeba poslat dál. I kdyby to mělo dodat sílu jen pár jedncům. Borůfko, jsi machr, že máš sílu se s tím svěřit v podstatě jen pár let poté. Někdo není schopen natož ochoten vyjít s pravdou ven do konce života. Kéž by to pomohlo tam, kde má…
@Lenka76 píše:
Borufkko, kdyz to tady tak ctu, mohla by si udelat i nejakou besedu, mame tady kazda milion otazek na tebeA jsem rada, ze dalsi denicek je uz napsany, takze staci jen ty prispevky.Jak uz tu nekdo napsal, taky bych byla pro knihu, strasne hezky pises, i kdyz je to smutne…
Mně by to nevadilo, ale nevím kdy a jakým způsobem, respektive spousta rozuzlení přijde až mnohem později..Budu upřimná, pokud bych měla okamžitě reagovat na otázky, týkající se otčíma a matky, bude ze mě mluvit jen zášť a nenávist, ale proto ty deníčky nepíšu..píšu je, protože naopak chci pochopit, proč se stalo tohle a tamto.. ![]()
@lys Mrzí mě, že je to čtení náročné psychicky, nerada bych rozdávala splín a deprese, když sama vím, jak je to nepříjemné ![]()
Já navrhuju, aby borůfka nemusela psát smysluplného, když se jí zrovna nechce nebo nic nenapadá, prostě sem mázni pár blábolů, smajlíků nebo já nevímčeho… a je vyřešeno.
@boruffka ty jsi evidentne strasne slusna holka a chces si kazdy prispevek zaslouzit, tak odepisujes kazde z nas zvlast
Ale my tady urcite pochopime, kdyz tam nabouchas ty smajliky, jak uz holky psaly
Ale samozrejme odpovedi na otazky moc vitam. Boruffko. drzim palce uplne ve vsem a verim, ze mas a budes mit krasny a stastny zivot
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat