Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja se bojim, ze se tvuj otcim pokusil na tebe sahnout jako na zenskou.
@medvidek Zatím jsem nikoho nekontaktovala,.. pořád si říkám, že je tolik týraných žen a dětí, přemýšlím nad tím, jestli zveřejňování mých deníčků pomůže nějaké ženě se správně rozhodnout..a pevně bych si to i přála ![]()
@Borůffka Moc krasne pises i kdyz na velmi smutne tema..Nepremyslela jsi nekdy o napsani knihy? Moc ti fandim a doufam, ze v tvem zivote je ted uz vse v poradku ![]()
@Tiger-lily zdravím i tebe, nerada bych na někoho zapomněla, tak radši pozdravím dvakrát ![]()
@Borůffka ahojky. Taky jsem každé ráno čekala na deníček.
Akorát mám dotaz, možná jsem to jen špatně četla, pochopila. Ale nevím jak je to s tvým otcem? Je to pořád ten stejný?
@Borůffka třeba i třikrát.
také jsem přemýšlela, že založím takovou diskusi, kdyby se to nepohlo.
@Borůffka teda, přečetla jsem si všechny tvé deníčky najednou a musím ti říct, že mě dlouho nechytlo něco tak za srdce jako tvůj příběh. S napětím čekám na další…
@Borůffka píše:
Já doufám, že stihnu nahrabat tu stovku, než změní pravidla
snad se nebudou zase nudit a měnit,100 se dá nahnat brzo, musíš psat buď sem, nebo i do jinejch diskuzí a je to zachvilku
@Borůffka ja jsem u tvych denicku mela uplne po nalade a silenej vztek, tak doufam ze nas ceka dobry konec a jsi ted stastna a spokojena ![]()
@Mirii píše:
ja myslim ze takovy pribeh by zaslouzil i knihu![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Borůffka Ahoj
Moc ti fandím a hltám tvoje deníčky. Je hrozný čím jsi si prošla a je mi jasný, že to není vše…