kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1127
29.3.13 21:42

@Petorka Děkuji za příspěvek a podporu :hug:

• načítám...
1127
29.3.13 21:44
@Susan23 píše:
Víš co, taky máme takový případ v rodině. Teda ne přímo tak hrozný, ale něco se tam děje. Když dostane na tábor 12-ti letý kluk plínky, protože se v noci počůrává, tak je něco špatně. Řešili jsme to s doktorkou a pak s její sestrou, ale neděje se nic. Ty děti jsme měli na táboře dvě, ten menší, velice šikovný kluk se pro změnu pokakával, třeba i vícekrát denně. Byl to fakt mazec, trvalo než jsme na to přišli a pak jsme dle smradu hledali pod matrací pokajděné spodní prádlo. A když jsme se ho ptali, tak říkal, že se radši sprchuje, že když má jít do vany se koupat, tak se vždy pokadí. Myslím si, že tam může probíhat něco s otcem, víme jako je to p…s, ale nic s tím nezmůžeme. Bydlíme daleko a nenavštěvujeme se. Takže to taky utichlo. Ale zkusili jsme to a nic z toho. Ale je tam maminka, která to bohužel neřeší…

jako týrané dítě z toho také cítím něco nepěkného :,( :twisted:

• načítám...
lys
6155
29.3.13 21:44
@Borůffka píše:
@lys Mrzí mě, že je to čtení náročné psychicky, nerada bych rozdávala splín a deprese, když sama vím, jak je to nepříjemné :hug:

ale tak to vůbec neber… každý čte dobrovolně. Kdo to číst nechce, nebo mu to nedělá dobře, tak to prostě zavře. Bohužel člověk je v životě seznamován i s těmi stinnými stránkami života. To by se pak ve školách nemohlo učit třeba o holocaustu, nebo o jiných hnusných věcech… Před problémy nemá cenu schvávat hlavu do písku. Piš! prosím :)

• načítám...
6532
29.3.13 21:45

Taky už několik dní čekám na její děníček. To nám přece admini nemůžou udělat ;)

• načítám...
10937
29.3.13 21:45

@Borůffka máme půlku. :potlesk:

• načítám...
5993
29.3.13 21:46

@MeloryNox můžou, asi k tomu mají své důvody. A jsou prostě pravidla, která se nedají obejít. To by pak mohl chtít každý. Ale my tu stovku dáme @Borůffka, že ano:D

• načítám...
Lenka76
29.3.13 21:47

Mas pravdu, psani je asi lepsi, nez otazka a odpoved primo do oci.

• Upravit
1127

@Verca85 Děkuji Verunko, ono je to o tom, že si vážím svobody a života, který mám a každé slovo a myšlenku posílám lidem upřimně a s velkou úctou..Vyzní to blbě, ale vážím si toho, že můžu třeba volně diskutovat, bavit se s lidmi.. :kytka:

• načítám...
3478

Jeste pade :pankac:

• načítám...
1127
29.3.13 21:49

@EvaG Jupííí, musím se víc snažit :mrgreen:

• načítám...
6532
29.3.13 21:49
@Susan23 píše:
@MeloryNox můžou, asi k tomu mají své důvody. A jsou prostě pravidla, která se nedají obejít. To by pak mohl chtít každý. Ale my tu stovku dáme @Borůffka, že ano:D

tak já vím, že můžou. Myslela jsem to spíš „citově“, že se smilujou :)

• načítám...
lys
6155
29.3.13 21:50

Naši admini asi nejsou programátoři a neznají způbob, jak obejít vytvořený software, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale v poho, my k tomu borůfku nějak došoupeme.

• načítám...
lys
6155
29.3.13 21:50

@Borůffka borůfko, máš psa?

• načítám...
132
29.3.13 21:51

Borůffka! Borůffka! Borůffka! :kytka: Nemůžeš napsat třeba jen písmenko abecedy od a do z? :,(

• načítám...
1127
29.3.13 21:51

@MeloryNox Tak zatím jsem na e miminu nějak neprudila, ale chápu je…jsou to jejich pravidla 8)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová