Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Susan23 píše:
Víš co, taky máme takový případ v rodině. Teda ne přímo tak hrozný, ale něco se tam děje. Když dostane na tábor 12-ti letý kluk plínky, protože se v noci počůrává, tak je něco špatně. Řešili jsme to s doktorkou a pak s její sestrou, ale neděje se nic. Ty děti jsme měli na táboře dvě, ten menší, velice šikovný kluk se pro změnu pokakával, třeba i vícekrát denně. Byl to fakt mazec, trvalo než jsme na to přišli a pak jsme dle smradu hledali pod matrací pokajděné spodní prádlo. A když jsme se ho ptali, tak říkal, že se radši sprchuje, že když má jít do vany se koupat, tak se vždy pokadí. Myslím si, že tam může probíhat něco s otcem, víme jako je to p…s, ale nic s tím nezmůžeme. Bydlíme daleko a nenavštěvujeme se. Takže to taky utichlo. Ale zkusili jsme to a nic z toho. Ale je tam maminka, která to bohužel neřeší…
jako týrané dítě z toho také cítím něco nepěkného
![]()
@Borůffka píše:
@lys Mrzí mě, že je to čtení náročné psychicky, nerada bych rozdávala splín a deprese, když sama vím, jak je to nepříjemné
ale tak to vůbec neber… každý čte dobrovolně. Kdo to číst nechce, nebo mu to nedělá dobře, tak to prostě zavře. Bohužel člověk je v životě seznamován i s těmi stinnými stránkami života. To by se pak ve školách nemohlo učit třeba o holocaustu, nebo o jiných hnusných věcech… Před problémy nemá cenu schvávat hlavu do písku. Piš! prosím ![]()
Taky už několik dní čekám na její děníček. To nám přece admini nemůžou udělat ![]()
@MeloryNox můžou, asi k tomu mají své důvody. A jsou prostě pravidla, která se nedají obejít. To by pak mohl chtít každý. Ale my tu stovku dáme @Borůffka, že ano:D
@Verca85 Děkuji Verunko, ono je to o tom, že si vážím svobody a života, který mám a každé slovo a myšlenku posílám lidem upřimně a s velkou úctou..Vyzní to blbě, ale vážím si toho, že můžu třeba volně diskutovat, bavit se s lidmi.. ![]()
@Susan23 píše:
@MeloryNox můžou, asi k tomu mají své důvody. A jsou prostě pravidla, která se nedají obejít. To by pak mohl chtít každý. Ale my tu stovku dáme @Borůffka, že ano:D
tak já vím, že můžou. Myslela jsem to spíš „citově“, že se smilujou ![]()
Naši admini asi nejsou programátoři a neznají způbob, jak obejít vytvořený software, jinak si to nedovedu vysvětlit. Ale v poho, my k tomu borůfku nějak došoupeme.
Borůffka! Borůffka! Borůffka!
Nemůžeš napsat třeba jen písmenko abecedy od a do z? ![]()
@MeloryNox Tak zatím jsem na e miminu nějak neprudila, ale chápu je…jsou to jejich pravidla ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat