Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Borůffka Ahoj!
Také jsem četla každý tvůj deníček a přesto vše doufám, že ten úplně poslední deníček jednou bude veselejší a dočkáme se happyendu. Moc Ti fandím a doufám, že dodáš odvahy všem, kteří to také v životě neměly z nějakého důvodu jednoduché
![]()
@Borůffka
Me je hrozne, jen kdyz si clovek predstavi, kolik hruzu se deje za zavrenymi dvermi
a nikdo nepomuze! Ach jo. Jen doufam, ze uz jsi nasla i radost ze zivota!!! Moc fandim
@Borůffka je hrozné to co jsi prožila
, po přečtení tvých deníčků děkuji svým rodičům za krásné dětství!! domov má být něco co náš chrání před zlými lidmi..mají tam být lidi co nás milují a pomáhají nám!
je mi líto, když to tak někdo nemá…
@Borůffka naflákej sem příspěvky s každým jedním smajlíkem zvlášť dokud je všechny nevypotřebuješ a hned ti naskočí 40 příspěvků
![]()
@Borůffka taky se moc těším na pokračování deníčků
už jen 71 příspěvků.. Tak pošli každého smajlíka jednou nebo radši dvakrát
at už to máš za sebou a my se dočkaly pokračování ![]()
@EvaG Evičko, můj biologický otec se s matkou rozvedl a následně poté se matka znovu vdala za otčíma..Nedivím se Tvé otázce, často zmiňuji otčíma jako otce..je to zvyk, který mi byl od mala vštěpován..otčím - otec…
@Siam píše:
@Borůffka Ahoj!Také jsem četla každý tvůj deníček a přesto vše doufám, že ten úplně poslední deníček jednou bude veselejší a dočkáme se happyendu. Moc Ti fandím a doufám, že dodáš odvahy všem, kteří to také v životě neměly z nějakého důvodu jednoduché
![]()
![]()
![]()
![]()
Myslím, že můj úplně poslední deníček snad nikdy nebude ten úplně poslední
,respektive, pořád mám dost námětů
@Borůffka ještě mě napadlo, že potom budeme muset založit novou diskusi, aby Tvé deníčky uvěřejnili přednostně.. Jinak budeme čekat dlouho
tak už jen 69
@Borůffka a už máš deníček napsanej a jenom čeká než budeš mít 100 příspěvků a nebo ho musíš napsat až pak?
@Borůffka ještě mě napadlo, že potom budeme muset založit novou diskusi, aby Tvé deníčky uvěřejnili přednostně.. Jinak budeme čekat dlouho
tak už jen 69
@Borůffka taky ti fandím a ráda čtu tvé deníčky i když u nich trnu hrůzou. Protože jak někdo napsal, co se děje za zavřenými dveřmi je někdy hnus.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat