Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Weru píše:
Ja ani na reakci necekam. Stejne se nic nedozvim
Vydrz prdka vydrz! ![]()
@Weru píše:
@Angua http://www. emimino. cz/diskuse/pedofil-a-ma-dcera-146232/strankovani/4/?anchor=postId21465623#postId21465623Kdyz uz jsi u toho groomingu
No dyť to řikám! ![]()
Já na reakci čekám. Zajímalo by mě, o co tady vlastně jde
Nakonec z toho twoe vyleze, že jde o novou kampaň Vodafonu ![]()
Příspěvek upraven 05.04.13 v 21:17
@Angua To už je doba, co to bylo řečeno. V tu dobu byla Borůffka online, teď už neni. ![]()
@Tiger-lily píše:
Já na reakci čekám. Zajímalo by mě, o co tady vlastně jdeNakonec z toho twoe vyleze, že jde o novou kampaň Vodafonu
Teeeda..tady se to rozjelo..musim říct, že jsem důvěřivka, takže ste mě vrátily zas nohama na zem a to nemyslim, že bych jí nevěřila ani slovo, ale donutilo mě to se zamyslet. jsem zvědavá, jak to dopadne..
@sunnyho.motylek píše:
Ani nevíte jak si vyčítám že jsem tu dikuzi založila, píšu to po stokrátý já vím![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o tebe a tvojí diskuzi vůbec nejde…neboj a nic si nevyčítej, myslela jsi to dobře, jde o to, že opravdu nevíte/nevíme, kdo je na druhé straně.
@Tiger-lily píše:
Já na reakci čekám. Zajímalo by mě, o co tady vlastně jdeNakonec z toho twoe vyleze, že jde o novou kampaň Vodafonu
@Tiger-lily píše:
@Angua Kultivovaný projev nevypovídá nic o sebevědomí
To ne, ale na mě nesebevědomě prostě nepůsobí. Prostě z toho, jak píše, co říkala mamce, co řekla babičce či komu… A to jsem zdaleka nečetla vše. Samozřejmě psaný projev je jiný, to uznávám, já jsem taky v reálu stydlivější ![]()
@Weru píše:![]()
![]()
haha. Projekt na Vysokou na psychinu
Rozhodně Borůffčiny deníčky nejsou prvoplánové.
Pokud si dobre vzpominam v denicku psala ze musela jit na gymnazium. Co zarazi mimo jine me je fakt ze zustava tajemna… ze nenapise vlastnimi slovy do diskuze stalo se mi to a to. Ne lpi na nasem napeti z dalsiho dilu. Neprozradi nic co by zmensilo sledovanost dalsiho dilu. ![]()
Podle me je dulezity si tu danou osobu proverit nebo se zamyslet dat si dohromady 1+1. A az pak treba posilat. Teda tak to delam ja.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jaj proc si neco vycitas?
Vzdyt je to jedno, moc to resis