Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@blorchi Už jsem zvedla nohy, tak se to snad uvolnilo:D
Ale stejně mi uniká souvislost se psem
Mě uniká souvislost se vším.
Poprosím o stručná fakta. Odkaz nejde otevřít, na co jste prosím přišly?
@berry4 Myslím, že zatím nikdo nepřišel na nic a všichni tu jen spekulujeme.
@Tiger-lily píše:
Proč? A ty máš psa?
@Anonymní píše:
psala ze psy miluje ale na ubytovne psa mit nemuze
@Kačka92 píše:
Tak mě nepřijde divný ten přehled o nemocech apod., já mám taky gympl a myslím si, že o biologii člověka toho vím dost, protože mě to zkrátka zajímá, spíš mi přijde divný, že v 18 odešla z domu zřejmě do azyláku a poté ukončila studium, protože neměla na učebnice, ačkoliv adolescenti, kteří studují, jsou pod ochranou OSPOD a jdou do dětského domova a tam jim i ty nejdražší učebnice koupí, stejně jako příspěvek na maturák, apod., jinak deníčky jsou opravdu strhující, třeba se pletu no…
Tak to jsem nevedela, dalsi vec. ![]()
@Tiger-lily píše:
No mě to tak celou dobu přijde, samé náznaky, narážky a nikde nic. Proto se ptám ![]()
@Tiger-lily píše:
ja na vsechno jen si nejsem jista. Diskutuji o tom jeste s vrchni nacelnici a cekam. ![]()
@Weru No jo, ale furt ještě nevíme, co s ní dál bylo. Kam šla. Jeslti rovnou na ubytovnu nebo jak to bylo s tou školou
Ani teď, na ubytovně nemůžeš mít dítě nebo jo?
@Tiger-lily píše:
@Weru No jo, ale furt ještě nevíme, co s ní dál bylo. Kam šla. Jeslti rovnou na ubytovnu nebo jak to bylo s tou školouAni teď, na ubytovně nemůžeš mít dítě nebo jo?
Tak to netusim. S tim nemam zkusenosti. ![]()
@Weru Vyklop to, já mám ještě zdobit dort, tak ať tady nesmrdím do půlnoci. Doufám, že mi tu věříte, že půjdu zdobit dort
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat