Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
K deníčku se první dostala cetrina. Nebo ho aspoň první okomentoval a ![]()
@Weru píše:
proste musis byt vzdycky neco extra
včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát
tak si dej pozor a napiš nám, na co jste přišly
mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko ![]()
@Weru hele tak nedělej tajemnou a důležitou a napiš co jsi zjistila, když si tady tak začala Borůfku zpochybňovat, ať teda všechny víme, na čem sme. Myslím, že to pomůže všem.
@pavlasu píše:
včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát![]()
mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko
@Weru píše:
včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát
mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko ![]()
@Weru píše:
@Weru to jako dneska neusnu? Já zítra musím podělat 9 koní, nebudˇ krutá!
![]()
@Weru píše:
@berry4 píše:
@Weru to jako dneska neusnu? Já zítra musím podělat 9 koní, nebudˇ krutá!![]()
![]()
![]()
Ono se tim stejne asi nic nevyresi. jen jsem napsala, ze ja si myslim, z evim kdo to je a kdyz s emylim, tak to nemeni na faktu, ze tehle osobe neduveruji. ![]()
Jest ejsem se v darovani veci ani jednou nespalila a jsem za to fakt stastna. Pomohla jsme nekomu, kdo to vazne potreboval.
@pavlasu píše:
včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát![]()
mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko
muzes jeste jednou
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat