kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
35438
5.4.13 22:12

K deníčku se první dostala cetrina. Nebo ho aspoň první okomentoval a :think:

• načítám...
9577
5.4.13 22:13
@Weru píše:
proste musis byt vzdycky neco extra :lol:

včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát :nevim: :pocitac: tak si dej pozor a napiš nám, na co jste přišly :D mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko :mrgreen:

• načítám...
Bauli
5.4.13 22:14

@Weru hele tak nedělej tajemnou a důležitou a napiš co jsi zjistila, když si tady tak začala Borůfku zpochybňovat, ať teda všechny víme, na čem sme. Myslím, že to pomůže všem.

• Upravit
29577
5.4.13 22:15

@Weru tak co ženo? Fakta, data, krutou realitu sem, na co čekáš? :lol:

• načítám...
46867
@pavlasu píše:
včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát :nevim: :pocitac: tak si dej pozor a napiš nám, na co jste přišly :D mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko :mrgreen:
:lol:, ja si potrebuju jeste neco overit. Nechci sirit famy. To uz je trestny, ne? :lol:
  • načítám...
46867
@berry4 píše:
@Weru tak co ženo? Fakta, data, krutou realitu sem, na co čekáš? :lol:

Na admina :lol:

• načítám...
9577
5.4.13 22:16
@Weru píše:

včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát :nevim: :pocitac: tak si dej pozor a napiš nám, na co jste přišly :D mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko :mrgreen:

• načítám...
46867
@LucajdaS píše:
@Weru hele tak nedělej tajemnou a důležitou a napiš co jsi zjistila, když si tady tak začala Borůfku zpochybňovat, ať teda všechny víme, na čem sme. Myslím, že to pomůže všem.

Proc dulezito, smarjapannopodsrpenska vidis to. :!

• načítám...
9577
@Weru píše:

• načítám...
29577
5.4.13 22:17

@Weru to jako dneska neusnu? Já zítra musím podělat 9 koní, nebudˇ krutá! :zed: :zed: :zed: :lol:

• načítám...
1469
5.4.13 22:17

@pavlasu Dneska ten včerejšek hodláš pokořit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
lys
6155
5.4.13 22:18

@pavlasu klid, zatím je to tu jen třikrát :mrgreen:

• načítám...
9577
5.4.13 22:18
@Weru píše:

• načítám...
46867
5.4.13 22:19
@berry4 píše:
@Weru to jako dneska neusnu? Já zítra musím podělat 9 koní, nebudˇ krutá! :zed: :zed: :zed: :lol:

Ono se tim stejne asi nic nevyresi. jen jsem napsala, ze ja si myslim, z evim kdo to je a kdyz s emylim, tak to nemeni na faktu, ze tehle osobe neduveruji. :nevim:
Jest ejsem se v darovani veci ani jednou nespalila a jsem za to fakt stastna. Pomohla jsme nekomu, kdo to vazne potreboval.

• načítám...
46867
5.4.13 22:19
@pavlasu píše:
včera jsem měla rekord, přecházela jsem z pokoje do pokoje a poslalo se mi to pětkrát :nevim: :pocitac: tak si dej pozor a napiš nám, na co jste přišly :D mrně se pořad budí, protože maminka pořad svítí mobilem a něco si tam tuká.. Nechceš mít na svědomí nevyspalé dítko :mrgreen:

muzes jeste jednou :nevim: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová