Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@asha píše:
To se ceniNo sakra a ja jsem fakt zvedava… to nikoho nenapadlo, ze na tom denicku je zitrejsi datum?
![]()
Docitej Kelisova
jako prvni s tim ze je novy denicek prisla sama Boruffka. A to ze je tam zitrejsi datum uz se take zminovalo…tez by me to zajimalo…
@crazyidea píše:
@Weru
hele, že ty chceš, abychom byly taky napnuté a čekaly netrpělivě jako některé na deníčky od B.!
neeeeeeee, tak to nebylo fakt mysleny.
Ani nechci byt dulezita a stredem pozornosti.
@Mirii píše:
Docitej Kelisovajako prvni s tim ze je novy denicek prisla sama Boruffka. A to ze je tam zitrejsi datum uz se take zminovalo…tez by me to zajimalo…
Pres 60 stranek??? Snazim se zit normalni zivot proboha!!! ![]()
Já jí obdivuju v tom, že to dokáže napsat já jsem se snažila několikrát napsat své pocity a nedokážu to, ani o tom mluvit a to jsem si zažila daleko větší peklo než Boruffka teda, podle soudím podle vydaných deníčku nevím co bude pokračovat
@asha píše:
Pres 60 stranek??? Snazim se zit normalni zivot proboha!!!
Ona poraněná duše daleko líp píše na papír, než vyřkne ústy, zvlášť když má nějaké to literární střevo.
A takových tyranů, jako popisuje otčíma v deníčcích, asi není málo, jen o nich Nova nevysílá reportáž v hlavních zprávách. Jestli ve svých 21 letech objevila internet… tak mi to všechno až tak nereálné nepřijde.
Jinak jsem též od přírody skeptická. Ale toto mi nějak dává pocit, že možná tentokrát třeba nejde o podvod ![]()
@Mirii No jo, jsem to nasla, nicmene zahadu to neobjasnuje ![]()
At se brzo uzdravi! (ja dneska mela doma decka dve
)
Příspěvek upraven 05.04.13 v 22:38
Treba je druha Monyovka ta taky skvele psala az na to dojela… Kazdopadne par jejich denicku bych jeste chtela precist ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat