kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9577
5.4.13 22:38
@lys píše:
@pavlasu klid, zatím je to tu jen třikrát :mrgreen:

a pak jsi to zakřikla a mobil to posílal dál :zed: já se z toho picnu.. :nevim:

• načítám...
lys
6155
@Weru píše:
neeeeeeee, tak to nebylo fakt mysleny. :mrgreen: Ani nechci byt dulezita a stredem pozornosti.

no tak koukej říct, co víš.

• načítám...
46867
@lys píše:
Ona poraněná duše daleko líp píše na papír, než vyřkne ústy, zvlášť když má nějaké to literární střevo.
A takových tyranů, jako popisuje otčíma v deníčcích, asi není málo, jen o nich Nova nevysílá reportáž v hlavních zprávách. Jestli ve svých 21 letech objevila internet… tak mi to všechno až tak nereálné nepřijde.
Jinak jsem též od přírody skeptická. Ale toto mi nějak dává pocit, že možná tentokrát třeba nejde o podvod :nevim:

Tak ja to mam v mozku potlacene a nechci to vykrikovat do sveta. neumim ani reagovat na litost. Ale kazdy se vyrovnava s timto trapenim jinak a beru to. Ale je tu vic aspektu :nevim:

• načítám...
46867
5.4.13 22:39
@Pettynka píše:
Treba je druha Monyovka ta taky skvele psala az na to dojela… Kazdopadne par jejich denicku bych jeste chtela precist :-D

Kdo je tohle?

• načítám...
čekámenaštěstí
5.4.13 22:39

@berry4 Bělotín :oops: šest hajter, jedna raněná, nutno asistovat při převazu, jinak všude bláto a bordel, do toho padá něco z nebe a doma kdyžtak potřebuji taky vykydat, možná už to zítra půjde taky lopatou :mrgreen:

• Upravit
lys
6155
5.4.13 22:42

@Weru no tak to sis v tom případě docela zadělala :arrow:

• načítám...
Bauli
5.4.13 22:43

@Weru UTFG, když se tady s ním tak oháníš :P :lol: ( http://cs.wikipedia.org/…Monyov%C3%A1 ) Takže budeš dál mlčet o tom co si zjistila? :roll:

• Upravit
46867
5.4.13 22:44
@lys píše:
@Weru no tak to sis v tom případě docela zadělala :arrow:

spis vydelala :lol:

• načítám...
5278

Jejda…co se to tu děje?? 8o

hele, holky - kdyby někdo chtěl vydělat na zaslaných hadříkách pro mimino, tka tomu nebudu věřit…mám problém ty haldy věcí udat a plno jsem toho postavila v taškách k popelnici… :oops: :roll:

jako jestli někdo posílá prachy jen tak někomu…tak tady si říkám, že každýho vec/blbost :roll: párkrát jsem něco poslala a nikdy ne tolik abych litovala i v případě podvodu :roll:

a i kdyby bylo všechno vymyšlený - Borůfffko- piš dál! i kdyby to nebyla pravda, tak je to natolik čtivé a strhující, že mi bude ve finále fuk, zda je to „true story“ :potlesk: a jestli to je pravda, tak pevně doufám, že terapie touto cestou pomůže…

hodně lidí zmiňuje, že se pisatelka nezmiňuje o sestrách…sama jsem tu pár deníčků napsala a mockrát jsem se „musela“ přinutit" napsat něco o našem třetím dítku, protože ty naše dvě čertidla zvládaj zaměstnat mě nejen fyzicky, ale psychicky natolik, že na něj člověk zapomíná a to i když fňuká! pak naprosto chápu, když se někdo rejpe ve svý mysli a hledá tam podstatu svých problémů, že se „zapomíná“ myslet a zmítit o určitých věcech a lidech…i když jsou moc důležitý…

• načítám...
Bauli

Jdu spát a třeba se ráno dozvím pravdu a nebo se tady bude jenom dál spekulovat…

• Upravit
29577
5.4.13 22:45

@čekámenaštěstí převážet ji nebudu :mrgreen: Bordel je tedˇvšude, ty máš asi pastevku, což? Já jdi dělat na vysokou podestýlku do boxů :mrgreen: Pomoct holce, bude na to zítra sama. To jsem maminka, co? :lol:

• načítám...
29577
5.4.13 22:47

Jdu do hajan holky, upřímně nevěřím ve špatné zítra, spíš v lidské zlo. Snad se nebudu mýlit. :kytka:

• načítám...
čekámenaštěstí
5.4.13 22:50

@berry4 Jéé, takovou bych taky chtěla, :palec: i když ta moje zase skoro pořád hlídá..
Nene, máme stáj, ale teď se moc nestele, protože jsou to prasata, u našich kobylek to moc nejde..a dnes jsou přes noc venku, holky, než jim uklidím protože chlap to asi neudělá. :andel:

• Upravit
9577
5.4.13 22:51

Tak jsem si sedla k notebooku, abych nezahltila diskusi příspěvkama a ony snad všechny šly spát:-) :nevim:

• načítám...
čekámenaštěstí
5.4.13 22:51

@berry4 Dobrou noc. :kytka:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová