Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@berry4 tak to uz neres, jsem zla a dal nepotrebujes vedet vic. krasnou noc a sladke sny. ![]()
Vždy na chvíli zaklapnu notebook a pak dočítám, takže nereaguji tak pohotově, ale
@Weru pokud něco víš, bylo by asi vhodné nám to říct
@Weru píše:
Nic nevim, jsem jen zla. A zavidim
a hlavně pitomá, protože to opakuješ už po několikáte ![]()
@berry4 přece to, že není dobré slepě důvěřovat každému na internetu, není žádné zlo… A není to ani o závisti, dupaček mám dost vlastních ![]()
Jen mi šlo o to, aby o tom lidi přemýšleli. Přiznám se, že mě už několikrát napadlo, jak by to bylo snadné tohle zneužít. Přímo z mého okolí tu chodí tři lidi, ostatní, co znám osobně, v reálu nevídám (diskuze stejný měsíc porodu, většina holek je z druhého konce republiky). Stačilo by vymyslet srdceryvný příběh a nabídky by se mi jen hrnuly - příspěvků mám na to dost a troufnu si říct, že jsem tu celkem známá. Nikoho by nenapadlo, že kecám ![]()
Samozřejmě tohle bych nikdy neudělala, hanba by mě fackovala, ale bylo by to taaaak snadné ![]()
@Weru píše:
Nic nevim, jsem jen zla. A zavidim
ale ale ale, to už si vkládáš do úst
Jenom, když už jsi tu tolik naznačila, měla bys to dovést do konce, ne dělat, že ty víš a ostatní… ach vy důvěřivé
nic víc. Chcemě taky vědět. Nebo nás necháš posílat ty věci?
@Weru Taky si myslím, že pokud jsi něco veřejně nakousla, tak bys to měla veřejně dokončit.. ![]()
@subsomi píše:
a hlavně pitomá, protože to opakuješ už po několikáte
A ty drza ![]()
Koukám, kam až se to tady dostalo. Docela zajímavým postřehem je, že když má uživatelka kultivovaný projev, gramatiku a sloh v pořádku, ten kdo vyjádří nesouhlas či nějaké znepokojení ohledně pravdivosti je zlý, ale když uživatelka má gramatiku špatnou, sloh je katastrofální a vyjadřování je strašné, je úplně v pořádku uživatelku zesměšnit a vyjádřit proti ní nesouhlas či zpochybnění pravdivostí jejich slov…
Mě se deníčky Borůffky líbí, nikdy jsem nebyla týraná a tudíž nejsem schopna posoudit psychiku týraného člověka, ale deníčky mi přijdou až moc syrové, nevím jak lépe to vyjádřit. Rozhodně nejsem ve stavu, kdy bych přemýšlela o jakékoliv pomoci, jaksi nevidím důvod, ale zase na druhou stranu jsem zvědavá jak to dopadne, tak jako na deníčky ww, která už je asi nikdy nedopíše ![]()
@lys píše:
ale ale ale, to už si vkládáš do ústJenom, když už jsi tu tolik naznačila, měla bys to dovést do konce, ne dělat, že ty víš a ostatní… ach vy důvěřivé
nic víc. Chcemě taky vědět. Nebo nás necháš posílat ty věci?
Vsak si kazdy muzete patrat sam.
Nebudu verejne psat jmeno a osobni udaje osoby, o ktere si myslim, ze je boruffka.
Ja vas necham posilat ty veci
? To si delas legraci, vid? ![]()
@Weru píše:
Vsak si kazdy muzete patrat sam.Nebudu verejne psat jmeno a osobni udaje osoby, o ktere si myslim, ze je boruffka.
Ja vas necham posilat ty veci? To si delas legraci, vid?
Co jen naznačit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat