kopie Deníčky od Borůffky

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
46867
5.4.13 22:54

@berry4 tak to uz neres, jsem zla a dal nepotrebujes vedet vic. krasnou noc a sladke sny. :*

• načítám...
xpisk03
5.4.13 22:56

Vždy na chvíli zaklapnu notebook a pak dočítám, takže nereaguji tak pohotově, ale
@Weru pokud něco víš, bylo by asi vhodné nám to říct

• Upravit
46867
5.4.13 22:58
@xpisk03 píše:
Vždy na chvíli zaklapnu notebook a pak dočítám, takže nereaguji tak pohotově, ale
@Weru pokud něco víš, bylo by asi vhodné nám to říct

Nic nevim, jsem jen zla. A zavidim :mrgreen:

• načítám...
6842
5.4.13 23:02
@Weru píše:

a hlavně pitomá, protože to opakuješ už po několikáte :roll:

• načítám...
50725
5.4.13 23:04

@berry4 přece to, že není dobré slepě důvěřovat každému na internetu, není žádné zlo… A není to ani o závisti, dupaček mám dost vlastních :lol:

Jen mi šlo o to, aby o tom lidi přemýšleli. Přiznám se, že mě už několikrát napadlo, jak by to bylo snadné tohle zneužít. Přímo z mého okolí tu chodí tři lidi, ostatní, co znám osobně, v reálu nevídám (diskuze stejný měsíc porodu, většina holek je z druhého konce republiky). Stačilo by vymyslet srdceryvný příběh a nabídky by se mi jen hrnuly - příspěvků mám na to dost a troufnu si říct, že jsem tu celkem známá. Nikoho by nenapadlo, že kecám :lol:

Samozřejmě tohle bych nikdy neudělala, hanba by mě fackovala, ale bylo by to taaaak snadné :nevim:

• načítám...
lys
6155
5.4.13 23:05
@Weru píše:

ale ale ale, to už si vkládáš do úst ;) Jenom, když už jsi tu tolik naznačila, měla bys to dovést do konce, ne dělat, že ty víš a ostatní… ach vy důvěřivé :lol: nic víc. Chcemě taky vědět. Nebo nás necháš posílat ty věci?

• načítám...
7041
5.4.13 23:09

@Weru Taky si myslím, že pokud jsi něco veřejně nakousla, tak bys to měla veřejně dokončit.. :roll:

• načítám...
35438
5.4.13 23:15

@Kaja-kaja Psala jasně, že si něco musí ověřit 8)

• načítám...
46867
5.4.13 23:17
@subsomi píše:
a hlavně pitomá, protože to opakuješ už po několikáte :roll:

A ty drza ;)

• načítám...
46867
5.4.13 23:18

@Angua nebud zla :cert: :lol:

• načítám...
8939
5.4.13 23:19

Koukám, kam až se to tady dostalo. Docela zajímavým postřehem je, že když má uživatelka kultivovaný projev, gramatiku a sloh v pořádku, ten kdo vyjádří nesouhlas či nějaké znepokojení ohledně pravdivosti je zlý, ale když uživatelka má gramatiku špatnou, sloh je katastrofální a vyjadřování je strašné, je úplně v pořádku uživatelku zesměšnit a vyjádřit proti ní nesouhlas či zpochybnění pravdivostí jejich slov…

Mě se deníčky Borůffky líbí, nikdy jsem nebyla týraná a tudíž nejsem schopna posoudit psychiku týraného člověka, ale deníčky mi přijdou až moc syrové, nevím jak lépe to vyjádřit. Rozhodně nejsem ve stavu, kdy bych přemýšlela o jakékoliv pomoci, jaksi nevidím důvod, ale zase na druhou stranu jsem zvědavá jak to dopadne, tak jako na deníčky ww, která už je asi nikdy nedopíše :,(

• načítám...
50725
5.4.13 23:19

@Weru až začnu být zlá, tak se budeš teprve divit :lol:

• načítám...
46867
5.4.13 23:20
@lys píše:
ale ale ale, to už si vkládáš do úst ;) Jenom, když už jsi tu tolik naznačila, měla bys to dovést do konce, ne dělat, že ty víš a ostatní… ach vy důvěřivé :lol: nic víc. Chcemě taky vědět. Nebo nás necháš posílat ty věci?

Vsak si kazdy muzete patrat sam. ;) Nebudu verejne psat jmeno a osobni udaje osoby, o ktere si myslim, ze je boruffka.
Ja vas necham posilat ty veci 8o? To si delas legraci, vid? ;)

• načítám...
46867
5.4.13 23:21
@Angua píše:
@Weru až začnu být zlá, tak se budeš teprve divit :lol:

Ja jsem zla a zakerna a necham je posilat ty veci :lol: :lol:. Dnesk aje april? :lol:

• načítám...
522
5.4.13 23:22
@Weru píše:
Vsak si kazdy muzete patrat sam. ;) Nebudu verejne psat jmeno a osobni udaje osoby, o ktere si myslim, ze je boruffka.
Ja vas necham posilat ty veci 8o? To si delas legraci, vid? ;)

Co jen naznačit?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová