Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@simona.00123 píše:
Co jen naznačit?
Vygůgli Borůfka, brouzdej, čti - ale osobně si myslím, že se to spíš asi nepotvrdí ![]()
@Weru píše:
Ja jsem zla a zakerna a necham je posilat ty veci![]()
. Dnesk aje april?
Tak to vidíš, co jsi to za člověka ![]()
Boooze zenske to je zas slepicarna tady
, proc se tu ted navazite do Weru? Podle me si myslela ze neco vi a nakonec zjistila ze to tak neni, tak se k tomu vyjadrila tak jak se vyjadrila, to sem teda z psaneho textu pochopila ja.
Ale v tom ze by jste meli vsichni premyslet nez neco nekomu poslete ma 100% pravdu, holku vubec neznate,„znate“ ji jen z par denicku (a kdo vi zda nejsou jen vymyslene?)a uz se porada sbirka.
A jak tak v posledni dobe sleduju tak FBI e-mimino funguje spolehlive a vubec nepochybuju o tom ze se drive ci pozdeji neprijde na to jak to doopravdy s touto slecnou je ![]()
@blorchi já bohužel vůbec nevím, četla jsem jen od ní deníčky a párkrát jí potkala na diskuzích. Vím pak, že byla těhotná a myslím, že nedávno jsem jí někde zahlídla, ale už si nevzpomenu kde
. Nedávno jsem hledala, jestli náhodou deníčky nedokončila, ale bohužel
.
Holky, tak Weru snad jasne napsala, ze jeste musi patrat dal ne?
Ja nevim, ze se na ni tak slitate.Kdo si pocka, ten se docka a nebo taky ne ![]()
@Angua píše:
Vygůgli Borůfka, brouzdej, čti - ale osobně si myslím, že se to spíš asi nepotvrdí
Já jsem našla jen nějakou třicítku a borůffku 99. Fakt by byla tak hloupá a na podvádění nepoužila jinou přezdívku?
@medulinkax Aha ja uz se lekla, ze se ji neco stalo
Tak snad jen nema cas krafat na emimi, ale je to skoda, taky jsem jeji denicky moc rada cetla ![]()
@simona.00123 píše:
Já jsem našla jen nějakou třicítku a borůffku 99. Fakt by byla tak hloupá a na podvádění nepoužila jinou přezdívku?
To nevím, jen ti říkám, kterým směrem pátrala Weru - ostatně tu o tom i psala, to není nic tajného doufám
A až to ověří, tak řekne…
@blorchi ne, to ne, ale vím, že poslední deníček končil tím, že jí někdo nevěří a neví jestli tedy další dokončí. Pak jsme jí jednou na diskuzi přemlouvali, že chceme další pokračování a psala, že se k tomu chystá, ale zatím nic. Tak doufám, že se jednou dočkáme ![]()
@Kaja-kaja píše:
@Weru a pak najdem neci jineho poslem a budem v prdli
To uz je na vasem zvazeni ![]()
Co to je???
Já jsem si říkala, že diskuze probíhá ve velmi poklidném tónu ![]()
Takže asi tak-tuhle diskuzi založil někdo jiný než Borůffka. Někdo kdo upozornil na to, že nemůže psát další deníčky, protože nemá nadiskutováno. Holky si jí tady přímo vyvolaly, donutily jí nadiskutovat si alespoň těch 100 příspěvků…
Kdyby chtěla zneužívat kohokoliv, proč by to dělala tímto způsobem??? ![]()
Dokonce i to, že je těhotná neřekla-to jen z pár indicií někdo poznal. A pak už to jelo.
Podle mě, pokud by chtěla být litována, tak začne diskutovat ve skupinách, začne si stěžovat. Tento způsob se mě zdá dost nepravděpodobný ![]()
Já být jí, tak se na všechny vykašlu a buď budu jen v té soukromé skupině, nebo už nenapíšu ani řádku a založím si svůj osobní blok.
Pokud tak Borůffko učiníš, prosím odkaz ![]()
Nelíbí se mi tenhle hon na čarodějnici, ani jedna diskuze tady nemůže probíhat v klidu.Je to tady slepičinec, babinec až hrůza ![]()
Prosím moc někoho z té soukromé skupiny o odkaz klidně do SZ. Díky ![]()
Já nepátrám:-)vyjímečně, stačí že sem nahlas řekla co ostatní neřekli ale mě zase zaselo zrnko pochybností už v deníčku kde si našla kluka a představila ho otci
já v 15ti přivédst kluka tak mě teda ženou
a otec co jí nedovolil ani ušátka nebo co tu psala jí dovolil šo. tat jo?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat