Denně krupicová kaše
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
denně krupicová kaše
Maminky, dáváte některá dětem kolem 2 let denně klasickou krupicovou kaši z dětské krupičky? Našemu malému hrozně chutná a chce jí každý den. Nevím, zda mu tím nemůžu nějak uškodit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mxyslim, ze neuskodi. Kdysi se bezne davala 3mesicnim, a neuskodilo to.
- Citovat
- Upravit
@petraaa11 každý den bych ji nedávala, jen ho to zbytečně zacpává, výživová hodnota mizerná
Ale zase bych se nebála, že mu to uškodí, to ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neuškodí mu. Já ji postupně míchala s polentou nebo jáhlami, aby si dítě zvyklo i na zdravější varianty, ale normální krupičku dělávám taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…myslím, že neuškodí. A nezkoušeli jste nějakou jinou kaši, třeba koupit jen instantní rýžové vločky (nebo jsou ve zdravé výživě i jiné obiloviny v instantní formě). Nebo jsem i tu krupicovou dětem dávala v jiných variantách. Třeba s kakaem, skořicí, kousky ovoce, přesnídávkou… Pokud má jinak přes den pestrou stravu nechal bych to být. Je to určitě jen období, naše málá chtěla jeden čas pořád řízky - to jsem jí ale nedopřála ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn má 1,5 roku a taky ji miluje:).. myslím, že neuškodí. Různě ale obměňuji a většinou mu k tomu fiknu ještě nějaké ovoce:) Někdy má jen se skořicí, jindy s jablíčkem, banánem, hruškou… a tak. Střídám s ovesnou kaší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neuškodí. Pestrý jídelníček by byl lepší, ale co se dá dělat, když děti mají chutě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera ji má taky skoro denně na večeři, ale jí i ostatní jídla přes den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluk měl taly období krupičky, já teda dělala instatní
, ale trvalo to asi měsíc dva a teď si na kaši ani nevzpomene. Nepomůže neublíží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávala jsem taky nejstáršímu synovi každý den, neuškodilo mu to. Mladší děti zas krupičku nemohly ani vidět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petraaa11 bud rada, aspon nemusis vymyslet co k veceri
atd uskodit mu rozhodne nemuze, jen je to jak pise martina mizive vyz. hodnotne - zkousela jsi mu uvarit stejnou kasi ale treba pohankovou, kukuricnou atd - prodavajis se uz i v inst. verzich a priprava je hodne jednoducha.
me bohuzel dcera kase nechce a je vubec v jidle vybirava a rejpalek, nejradeji by zas furt jedla jen maso apod ale je ji teprve 20m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš ji taky vyžaduje denně, takže máme domluvu, že předtím sní „něco jiného“, rohlík, chleba s něčím…prostě to, co je zrovna k večeři a poté se může dojít kaší
ale u nás jedou jen ty instantní mléčné či nemléčné s různými příchutěmi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej jeden čas vyžadoval taky každý večer kaši. To mu bylo možná rok a půl, rok a třičtvrtě? ![]()
Nedělala bych z toho vědu, také jsem jednou dělala s ovocem, jednou s kakaem, se skořicí atd.
Ale stejně měl nejradši klasiku kaše+ kakao+kousek másla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit