Jídelníček 4měsíčního miminka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nestacilo by v tomto veku jeste mleko? Vzdyt dite jeste ani nesedi, podle me je to zbytecne. Obzlast, pokud je dite kojene. Zamer se na svoji stravu, at je mleko kvalitni a prikrmy bych nechala jeste par tydnu byt.
Příspěvek upraven 12.02.15 v 10:02
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anro Pokud kojíš, tak mi taky přijde zbytečné něco zavádět. Max. teda tu zeleninu, ale pomaličku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ne nestacilo, malemu to vylozene prospiva, je to lepsi s prikrmama:neublinkava a uz ho neboli ani brisko.Na prikrmech je vic jak tyden, zacala jsem zeleninou, po tydnu zavedla ovoce ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anro hmm, tak proc ches znat nazor jinych, kdyz jsi pevne rozhodnuta o podavani prikrmu v tomto veku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je malá taky daleko víc spokojenější po zavedeni prikrmu. Ma teda jen zeleninku v poledne. Naše je hrozny hladovec a mléko ji nestačilo, chtěla jist co hodinu. Teď je krásné spokojena. Fakt záleží na miminku a ne na tabulkách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anro Přijde mi zcela zbytečné pchát břuch čtyřměsíčnímu převážně kojenému miminu zeleninou a ovocem.
Ale ty chceš asi poklepání po rameni. Ode mně se ho nedočkáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti pokud jsou kojené tak jim do 6. měsíce stačí jen mateřské mléko a příkrmy se zavadějí od ukončeného 6. měsíce. tohle mi přijde zbytečné zatěžování bříška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anro : a jaké množství MM, UM, presnidavky, prikrmu? Bez toho ti nereknu, jestli je to malo, hodně nebo akorát. Jo a ještě potřebují vědět porodní hmotnost, výšku a aktuální výšku a váhu. Pak bude moje analýza a řeknu ti svůj názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky mi přijdou příkrmy v tomto věku zbytečné, ale když je spokojený ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen jsem chtela vedet nazory ostatnich.Co je na tom spatneho? A poklepani po rameni fakt necekam ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anro píše:
Jen jsem chtela vedet nazory ostatnich.Co je na tom spatneho? A poklepani po rameni fakt necekam
vždyť jsi názory dostala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myskalucka píše:
@Anro : a jaké množství MM, UM, presnidavky, prikrmu? Bez toho ti nereknu, jestli je to malo, hodně nebo akorát. Jo a ještě potřebují vědět porodní hmotnost, výšku a aktuální výšku a váhu. Pak bude moje analýza a řeknu ti svůj názor
MM z obou prsou, prikrmy pul sklenicky, porodni hm.3230g,50cm, nyni skoro 7 kg,65cm.
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, chtela bych vedet vas nazor na jidelnicek meho 4 mesicniho chlapecka:
8:00 MM
10:00 ovocna presnidavka domaci
12:00 MM
14:00 zelenina
16:00 MM
18:30 MM+UM
20:30 MM
4:00-5:00 MM
Dekuji za nazory